Quantcast

Пеевски: Изумен съм от наглостта на Цветанов, той е патологичен лъжец

OFFNews Последна промяна на 12 февруари 2014 в 12:05 9689 44

Делян Пеевски

Снимка Сергей Антонов

Изумих се от наглостта на този човек. Цветанов за пореден път доказва, че е един патологичен лъжец. Това заявява Делян Пеевски в изявление, публикувано от агенция "Фокус". В текста той твърди, че е посещавал 40 пъти Цветанов в сградата на МВР по времето, когато той е бил вицепремиер и вътрешен министър.

Писмото е в отговор на твърденията на бившия вътрешен министър, че се е виждал с Пеевски не повече от 7 пъти. В задочния диалог между двамата беше намесен и главният прокурор Сотир Цацаров, за когото Цветанов твърди, че той е довел депутата в кабинета му. 

Ето и пълното изявление на Пеевски:

Във връзка с интервюто ми в информационна агенция „ПИК“ и последвала реакция на Цветан Цветанов в сутрешния блок на „Нова Телевизия“ се изумих от наглостта на този човек, като с направените в телевизионното предаване изявления Цветанов за пореден път доказва, че е един патологичен лъжец.
Бях решил да не коментирам повече лицето Цветанов и неговите изявления, но съм длъжен да разкрия истината по случая, така както го направих и в интервюто, а истината е, че многократно съм се срещал с Цветан Цветанов в неговия кабинет в Министерство на вътрешните работи и на други места и никога не е било необходимо някои да ме води или представя. Бях в кабинета на Цветанов и по време на коментираната среща между Цветанов и Главния прокурор, преди идването на Главния прокурор и в този смисъл не съм бил доведен от него.

Правя това разяснение, тъй като Цветан Цветанов, воден от свои користни подбуди, цели единствено да забърка една сериозна държавна институция в манипулиран от него скандал.

Именно с оглед изясняването на истината поисках от Министъра на вътрешните работи справка от регистъра на министерството за проведените между мен и Цветан Цветанов срещи, която предоставям на Вашето внимание. От справката е видно, че броят на регистрираните посещения, които съм правил в централната страда на МВР, на ул.“Шести септември“ №29, за периода 2009 – 2013г. (когато Цветан Цветанов бе министър), е общо 40, т.е. много повече от твърденията на Цветанов за не повече от седем проведени срещи между нас. Какви са били темите на провежданите между нас разговорите следва да питате него – не е в мой стил да коментирам същите, но представената от мен справка доказва един вече безспорен за мен факт, а именно, че Цветан Цветанов е лъжец.

Искам да подчертая също, че аз съм се срещал и с други политически фигури от ПП „ГЕРБ“, но не коментирам тези срещи, защото не съм бил предизвикан да го направя. Коментирам единствено срещите си с Цветан Цветанов именно защото бях провокиран от Цветанов, но не защото съм засегнат лично, а защото Цветан Цветанов с лъжливите си изявления се опитва да дискредитира трети лица, което считам за недопустимо.

Документът от МВР, който потвърждава броя на посещенията на Делян Пеевски в МВР: 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.02 2014 в 20:20

Е ква сметка има Пеевски да лъже?

Той може да купи и продаде Цвинокио колкото пъти си иска, и то с парцалите. Делян е милиардер, хич не му дреме герберастките отрепки кво били казали.

След 3 годин, като отпаднат ГЕРП от НС, може пак да го назначат за директор на ДАНС. По-подходяща кандидатура няма.

12.02 2014 в 19:45

В писмото много ясно е написано че Грухчо е "посетил 40 пъти в сградата на МВР" а не че се е срещал 40 пъти с Цветанов. Не мислите ли че има същественна разлика между цитата на писмото и твърдението на Грух-грух и опита на медията да манипулира текста?

12.02 2014 в 19:45

Пеевски явно не го е срам, че с години да не си декларира имуществото, а тръгнал да съди. Можем само да предполагаме какви престъпления е извършвал щом си мисли че с такава имотна декларация може да си прави каквото си иска.

12.02 2014 в 19:42

В писмото много ясно е написано че Грухчо е "посетил 40 пъти в сградата на МВР" а не че се е срещал 40 пъти с Цветанов. Не мислите ли че има същественна разлика между цитата на писмото и твърдението на Грух-грух и опита на медията да манипулира текста?

12.02 2014 в 19:17

40 пъти в сградата, но не виждам че е посещавал Цветанов?

12.02 2014 в 19:02

Къде пише, че е посещавал Цветанов? Любимият похват - да се говори полуистина, нали? Дано се изметете от небосклона на нещастната ни страна, барабар с фамилията си!

12.02 2014 в 18:54

В това писмо пише че е посещавал 40 пъти сградата на МВР.
Не знаех че Цветанов се казва "сградата на МВР".

12.02 2014 в 18:52

КОЙ е паталогичен лъжец?
Като е посещавал сградата всеки път ли е влизал при Цветанов?
И аз съм ходил поне 100 на море, но при Нептун не съм влизал.

12.02 2014 в 18:39

Еми не случайно прякорът му е "Цвинокио". Тея двамата с Тиквоча лъжата я немат за нищо. Ама са си намериха майстора.

Пеевски ще им го върне тъпкано, дето му провалиха служебното развитие. Той беше най-подходящия за шеф на ДАНС и бесепарите не трябваше да се поддават на тоя уличен натиск и да отменят назначението.

Дсега щехме вече да сме забравили за Тиквоча и Цвинокио и изобщо, че е съществувала някога Първа Частна Банкянска.

12.02 2014 в 18:29

Щом на viva и ''светна истината''OFFnews могат да закриват сайта.Изпълниха си ролята завалиите.