Quantcast

Осъден на 8 г. затвор стана зам.-шеф на софийската Агенция по храните

OFFNews Последна промяна на 03 април 2014 в 20:20 22330 3

Мирослав Найденов.
Мирослав Найденов.

Преди ден или два човек с 8-годишна ефективна присъда е бил назначен за заместник-директор на Агенцията по храните в Софийска област.

Това заяви пред bTV бившият министър на земеделието и храните в кабинета "Борисов" и съучредител на партия БАСТА Мирослав Найденов.

Oбадиха ми се на път за Вашето студио служители на Агенцията по храните, които бяха изключително притеснени от бившия заместник-генерален директор на Агенцията – човек, който беше хванат преди няколко години с подкуп белязани пари, беше арестуван – 2010 г. мисля, че става това, лежа дълги месеци в следствения арест, след което получи ефективна 8-годишна присъда от Хасковския окръжен съд, каза Найденов и добави:

"Този човек преди ден или два е назначен за заместник-директор на Агенцията по храните в Софийска област. Призовавам изпълнителния директор на Агенцията – проф. д-р Пламен Моллов , да провери нещата, защото мисля, че е подведен, че някой му е поднесъл тези документи, за да ги подпише – нека този срам да го изтрие възможно най-бързо. Аз го проверих иначе не бих го коментирал“

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.04 2014 в 10:47

Заслужил си е човека, 8 г си е сериозна присъда
и да бъде дадена на другар, явно другаря е голям талант и дразнител за останалите другари. Гарван гарвану око не вади, другар другаря не съди, освен в специални случаи за поука и назидание, явно момчето бързо си е взело поука и получава поощрение за добро поведение, който слушка и папка. В интерес на истината има ли едно законно и нормално назначение на това правителство, комай не!

04.04 2014 в 09:04

Ако това е истина, не е за вярване...На циганите, които метат улиците, им искат свидетелство за съдимост преди да ги наемат на работа.

04.04 2014 в 00:25

Тоз па Миро Мършата къде се изказва :O