Осъден на 8 г. затвор стана зам.-шеф на софийската Агенция по храните

OFFNews 03 април 2014 в 20:20 23377 3

Мирослав Найденов.
Мирослав Найденов.

Преди ден или два човек с 8-годишна ефективна присъда е бил назначен за заместник-директор на Агенцията по храните в Софийска област.

Това заяви пред bTV бившият министър на земеделието и храните в кабинета "Борисов" и съучредител на партия БАСТА Мирослав Найденов.

Oбадиха ми се на път за Вашето студио служители на Агенцията по храните, които бяха изключително притеснени от бившия заместник-генерален директор на Агенцията – човек, който беше хванат преди няколко години с подкуп белязани пари, беше арестуван – 2010 г. мисля, че става това, лежа дълги месеци в следствения арест, след което получи ефективна 8-годишна присъда от Хасковския окръжен съд, каза Найденов и добави:

"Този човек преди ден или два е назначен за заместник-директор на Агенцията по храните в Софийска област. Призовавам изпълнителния директор на Агенцията – проф. д-р Пламен Моллов , да провери нещата, защото мисля, че е подведен, че някой му е поднесъл тези документи, за да ги подпише – нека този срам да го изтрие възможно най-бързо. Аз го проверих иначе не бих го коментирал“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!