Quantcast

Местан седна до Велизар Енчев, Пеевски зае неговото място (снимки)

Ивайло Анев Последна промяна на 13 януари 2016 в 09:26 7322 12

1/1

Снимка offnews

Днес за Народното събрание е първият работен ден за 2016 г., а политическите размествания са вече факт- бившият лидер на ДПС Лютви Местан зае ново място в пленарната зала.

На 24 декември 2015 г. Местан беше отстранен от поста председател на Движението и изхвърлен от партията. По-рано тази седмица бившият лидер напусна и парламентарната му група и беше последван от Мариана Георгиева, Хюсеин Хафъзов, Шабан Дурмуш, Айдоан Али и Венцислав Каймакамов.

Основните критики към Местан дойдоха от почетния председател на ДПС Ахмед Доган, който определи декларацията за сваления руски самолет, прочетена от Местан, като грешка.

Отлъченият от ДПС дойде в парламента секунди преди началото на заседанието, най-вероятно за да си спести вниманието на медиите. Той и останалите отцепници заеха места на последния ред в парламента.

Преди депутатите да се заемат с дневния си ред, председателят на НС Цецка Цачева прочете заявленията на шестимата депутати за напускане на групата на ДПС.

"Желанието им да напуснат групата е във връзка с несъгласието им с изключването на Лютви Местан от Движението за права и свободи", уточни Цачева.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.01 2016 в 14:25

Най ми хареса туй за "еднокнижния"вожд.

Другото е бля бля.

13.01 2016 в 13:37

За вас е важно да ви е вътре. Така де, да сте вътре във властта. Няма значка кой управлява, щом сте във властта. И ще се редувате кой да е в опозиция. 3 месеца радан, после друг, който изтегли късата клечка.

13.01 2016 в 12:41

анточо малоумен маймун вече ще си имате с боко две групи дпс една за лека нощ и една за добро утро и все прас прас ....

13.01 2016 в 12:31

Много поздрави на антон кучко платена. Като е в опозиця латентната педерастия рада що не напусне десейбето и РБ? Та нали РБ има коалиционно споразумение за управление с герб?
М?
Щото суПсидийката не му се изтърва.
Щото не може да изкара членовете на сектата си от властта, вкопчили се със зъби и нокти в министерски, зам-министерски и други сладки постове!
Сектантски курви платени сте. бойко ви клати пред цяла България, пък тоя вика "Няма по-принципен от радан".
Естествено. Само дето цяла България разбра, че принципа му е този на широко разтворените бузи.
Време е да има нов прочит на "Ода за гъза". Евроатлантически.

13.01 2016 в 12:22

Ирония на съдбата, свинка се разположи в джамийка, на местото на мазен ДС фес се плосна младия, успял домус, каква радост за меди и другарите му, любители на свинското от Библиотекарския, а и за кремълския лилипутин, педята човек - лакът беля за света. Политически "елит" - червени, крадливи боклуци. Смрад, кочина, воня, червена чума навсякъде, смърт и разруха за България!

13.01 2016 в 11:53

Уятми Гояж, антоне, смяната на аватара не те прави по-умен, нали знаеш? Кой управлява - аз не виждам нито реформи, нито действия за ограничаване влиянието на Руската Федерация в България. Виждам един достоен политик в опозиция, който не изнася на червените ти шефове. Поради това ти и още един, двама себеподобни обливате форума в помия. И накрая ще взема да регистрирам едно НПО, че да се успокоиш. Не че точно шефовете ти не разполагат с много такива.

13.01 2016 в 11:36

Ами нали с тези герберасти управлявате бе непеошко форсирана. Как е вътре/вън от властта? В коалиция/опозиция?
Инбредната депресия рада сутрин ли е вътре или следобяд му е вън?

13.01 2016 в 11:19

Гледам на герберастите им е криво, че приятелите им от ДПС се разпадат. Сега дори Еднокнижния Вожд не е сигурен чие дупе трябва да оближе.

13.01 2016 в 10:34

Местан да си събира багажа и да се изнася към Турция. Тук не искаме ислямити

13.01 2016 в 10:25

Пълна карикатура изглежда тази подредба :D Кадиев, Енчев и до Енчев - Местан