Quantcast

Кристалина Георгиева: Само в София се говори, че имам малък шанс

ОFFNews Последна промяна на 07 август 2014 в 08:48 10754 10

Кристалина Георгиева

Мисля, че е малко тъжно това, че само в София се твърди тази теза, че аз нямам шанса за тази позиция. В Брюксел и останалите европейски столици разбирането е, че решение още не е взето и че името ми продължава да стои като възможен кандидат за върховен представител за външната политика на ЕС, заяви Кристалина Георгиева в интервю за БНР. 

И през следващия си мандат в Брюксел ще продължа да работа за доброто име на България, заяви тя, след като вчера служебният кабинет официално я номинира за втори мандат в Еврокомисията.

Преговорите какви други варианти за ресора на Георгиева са възможни, ще се водят заедно със служебното правителство в следващите седмици. Моята работа в Световната банка и тази по време на първия мандат като еврокомисар, това, че имам старшинство в следващата комисия, действително ме позиционира за по-голям набор от ресори, за които ние можем да преговаряме, посочи Георгиева.

Тя препоръча на служебното правителство да започне подготвителната работа за влизане на България в Европейския банков надзор и еврозоната. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.08 2014 в 12:29

В момента хамериканците се кефят, че в Египет и Ирак колят ортодоксалните, онези които те не различават, като пълноценни християни!!!
Сега си представете колко доволно потриват ръце за Русия и Украйна, а когато ги попитате за ИДИЛ и Сноудън, те Ви мразят, че сте информирани!!!:)

07.08 2014 в 12:28

Идва война, Приятели!!!
За ФАЩ, Ингланд и НИЗРАЕЛ, ние сме ортодоксални варвари, които винаги са ги клали и не се числят към онази Християнска общност, която има стойност за Запада!!!
Отредено на България е да бъде част от Източния фронт, който ще се вихри в Периферията!!!
Големите залози са накъде ще бъде обърнат Исляма, на Изток или на Запад, или само на Север!!!
ИДИЛ е творение на НИзраел, а ФАЩ и Ингланд са помагачите!!!
На България е отредена ролята да бъде безусловен помагач, като една твърде ортодоксална държава, която няма право на собствено мнение, а само на подчинение и донорство!!!
Когато Войната стане, най-неподходящото място за ортодоксалните варвари(по хамерикански подразбирания, не по мои) ще е ФАЩ, Низраел и Ингланд!!!
Важно е да знаете накъде поемате на Гара "Разпределителна", а не само да се биете в гърдите!!!

07.08 2014 в 11:27

АГЕНТКАТА СТАЛИНКА ДА МЛЪКНЕ.

07.08 2014 в 11:08

// а лустраторите и то лудите - си чешат езиците, защото нямат глави!//

А имам, даже две, на долната мога да ти дам да си почешеш езика, слагам и презерватив от гума на Камаз.

07.08 2014 в 11:01

Само в София се говори...

Така е, в другите страни никой не те и бележи. Удобна подложка на ФЕД.

07.08 2014 в 10:54

Според мен това е мнение лично на господин Станишев .Опитва се да внушава,разбира се в София.Ежедневниците са тук.За щастие той вече няма думата.Успех на Кристалина Георгиева!Каквато и длъжност да заеме ще издигне авторитета ни.Успех от мен!

07.08 2014 в 10:54

Обаче, Сталинка е стигнала до Световната банка и до ЕС, а лустраторите и то лудите - си чешат езиците, защото нямат глави!

07.08 2014 в 10:40

IP,
Прав си, много си прав -> в държавата на цървулите, решенията се взимат от Кратуни и цървули, а за грозните паметници и задръстените улици отново са в основата цървулите.
-------
М'трял, к'во да го правиш!!!

07.08 2014 в 10:20

И то не в цяла София, а на някои софийски улици, задръстени от грозни паметници. Без да се броят обезумелите лустратори.