Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Каракачанов: В Европа тече война между цивилизации

ОFFNews 15 януари 2016 в 12:09 3968 8

На всички вече стана ясно, че в Европа тече война между две различни цивилизации. Страхливо укриван дълго време зад кухи фрази, този факт лъсна в Кьолн и още няколко европейски града още в първите минути на настъпващата 2016 г.

Това каза в пленарна зала съпредседателят на ПФ Красимир Каракачанов. Той прочете декларация от името на парламентарната му група.

"Последните месеци на отминалата 2015 година, както буквално и първият ден на 2016-а, показаха ясно, че светът и Европа вече не са същите. Всъщност те отдавна не са същите, но чак сега го разбраха една част от европейските политици и голяма част от европейските граждани", каза още той.

По думите му със случилото се в  Кьолн "тълпи от брадати колонизатори заявиха своите цели по един безпардонен начин", като така са показали каква е тяхната истинска цел.

"Нека не се заблуждаваме – беше направен опит не само да бъдат насилени хиляди жени, тези хора ясно и недвусмислено се изплюха в лицето на неадекватната европейска политическа класа и нейната политика, показвайки, че не признават ценностната система, история, култура и традиции на европейските страни, оказали им своето гостоприемство", каза още Каракачанов.

Според него тези "брутални прояви" показват, че по-голямата част от хората, които през последните десетилетия и вай-вече последната година влязоха в Европа, нямат желание и намерение да се интегрират в обществото. "Те имат намерението да наложат на нас, европейците, своите порядки, начин на живот и своята религия", категоричен е патриотът.

Каракачанов е на мнение, че започващата година ще покаже дали Европейският съюз ще продължи да съществува. По думите му е станало ясно, че мултикултурният либерален модел се е срутил. 

"Няма либерален отговор на изнасилването. Когато някой се е разгащил нагло в твоя дом, отговорът трябва да е безкомпромисен. Вече стана ясно, че Европа не може да се движи по либерален, безроден път, без нации и без християнство", добави Каракачанов.

Патриотът заяви, че това, което се отнася за Европа, в още по-голяма степен се отнася и за България, защото е на самата граница на конфликта. "Крайно време е да излезем от самозаблуждението, че ние сме някакъв остров на стабилност", добави той.

По думите му в момента е важно да спрат безцелните политически боричкания между партиите, които продължават да разделят българската нация на враждуващи лагери.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews