Quantcast

Каракачанов: В Европа тече война между цивилизации

ОFFNews Последна промяна на 15 януари 2016 в 12:09 3369 8

На всички вече стана ясно, че в Европа тече война между две различни цивилизации. Страхливо укриван дълго време зад кухи фрази, този факт лъсна в Кьолн и още няколко европейски града още в първите минути на настъпващата 2016 г.

Това каза в пленарна зала съпредседателят на ПФ Красимир Каракачанов. Той прочете декларация от името на парламентарната му група.

"Последните месеци на отминалата 2015 година, както буквално и първият ден на 2016-а, показаха ясно, че светът и Европа вече не са същите. Всъщност те отдавна не са същите, но чак сега го разбраха една част от европейските политици и голяма част от европейските граждани", каза още той.

По думите му със случилото се в  Кьолн "тълпи от брадати колонизатори заявиха своите цели по един безпардонен начин", като така са показали каква е тяхната истинска цел.

"Нека не се заблуждаваме – беше направен опит не само да бъдат насилени хиляди жени, тези хора ясно и недвусмислено се изплюха в лицето на неадекватната европейска политическа класа и нейната политика, показвайки, че не признават ценностната система, история, култура и традиции на европейските страни, оказали им своето гостоприемство", каза още Каракачанов.

Според него тези "брутални прояви" показват, че по-голямата част от хората, които през последните десетилетия и вай-вече последната година влязоха в Европа, нямат желание и намерение да се интегрират в обществото. "Те имат намерението да наложат на нас, европейците, своите порядки, начин на живот и своята религия", категоричен е патриотът.

Каракачанов е на мнение, че започващата година ще покаже дали Европейският съюз ще продължи да съществува. По думите му е станало ясно, че мултикултурният либерален модел се е срутил. 

"Няма либерален отговор на изнасилването. Когато някой се е разгащил нагло в твоя дом, отговорът трябва да е безкомпромисен. Вече стана ясно, че Европа не може да се движи по либерален, безроден път, без нации и без християнство", добави Каракачанов.

Патриотът заяви, че това, което се отнася за Европа, в още по-голяма степен се отнася и за България, защото е на самата граница на конфликта. "Крайно време е да излезем от самозаблуждението, че ние сме някакъв остров на стабилност", добави той.

По думите му в момента е важно да спрат безцелните политически боричкания между партиите, които продължават да разделят българската нация на враждуващи лагери.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.01 2016 в 11:32

До "баба ви" Мило бабче, теб май не са те напуснали комунистическите разбирания? Само безродник може да не е патриот. Колкото до национализма, да, без това не може, когато ни заплашва отново да ходим с наведена глава, църквите ни да са вкопани в земята, защото не е разрешено да са по-високи от ездач на кон. Но какво ли обяснявам на безродник-комунист.
Бъди жива и здрава и дано да не гледаш внуци, че на нищо добро няма да ги научиш.

16.01 2016 в 08:00

Тоя не го ли заколиха роднините му от мааалата за Банго Васил оня ден?!
Когато БКП+БЗНС+ДС са ти натресли НАГЛО и БЕЗЦЕРЕМОННО за "македонски" "войвода" една лъжлива, крадлива и арогантна БЗНС-побългарена влашка циганска мастия-албинос като ДС-шопара "Иван" Каракачан и заобикалящите го сътрапезници на МАКЕДОНСКАТА СОФРА - спасението е само едно: ПЪЛНА БКП+БЗНС+ДС-ЛУСТРАЦИЯ ДОЖИВОТ с ПЪЛНА КОНФИДКАЦИЯ на ИМУЩЕСТВОТО и ЗАБРАНА и ЛИКВИДАЦИЯ на ДС-изцвъканите противо-конституционни политически партии и други криминално-шпионски стртуктири!

15.01 2016 в 13:51

Милиционерчето-патриотар си казал мнението. Чудесно, всеки има право на това. Но когато е инструмент за разпалване на вражди, противопоставяне и най-вече на всяване на страх по-добре да си говори в кварталната кръчма с местните водколоци, на тях да им взема акъла с широтата на възгледите си, знанията и ясновидството научено в школата на ДС.

15.01 2016 в 13:30

Верно е. У нас, например, тече жестока война между цивилизацията и доносниците на държавна сигурност. А медиите, дори офчите, се бият на страната на доносниците, като им дават трибуна и заплата.

15.01 2016 в 13:10

Земеделците да се подготвят и да засеят тази пролет три пъти повече, че да остане и за тях, после да не реват, че не сме им казали.

15.01 2016 в 12:52

ЕС има население от 500 млн. души. В Германия влязоха близо 1 млн. и вече стана война на цивилизации. Божее, боже. И тоя се нареди до калпавите журналя. По-скоро Европа трябва да си седне на гъ*а и да създаде план. Война няма.

15.01 2016 в 12:51

Строг контрол и интеграция му е майката. Няма да стане за 1-2 месеца, а за 1-2 поколения. Но докато патриотизмът и национализмът не изчезнат, докато не разберем, че всички сме хора и живеем на една планета, няма да има оправия.

15.01 2016 в 12:28

Тече, жмульо, тече. Ти, обаче,. в никакъв случай не си представител на цивилизация.