Quantcast

Юлий Москов: Делян Пеевски не е злодей, а жертва

OFFNews Последна промяна на 28 октомври 2014 в 10:31 2708 4

Снимка Нова телевизия

Юлий Москов и Ивет Добромирова

"Все повече започвам да си мисля, че Делян Пеевски не е злодей, а жертва. Досега никой не е казал един случай, в който да е нарушил закона. Говорят се само клюки и интриги без никакви доказателства".

Това заяви журналистът Юлий Москов пред Нова телевизия, където бе гост заедно с пиарката Ивет Добромирова.

Москов допълни, че всичко това вероятно се случва, защото има "много хора, които си измиват ръцете с него и го използват за параван, зад който вършат мръсни неща”.

Журналистът е на мнение, че проблемът на държавата не е лично Делян Пеевски, а по-скоро политическите партии, които правят „неморални, подли, а понякога и абсурдни сделки в парламента”.

"Не мога да се съглася с това, че не е доказано какви нарушения е извършил Пеевски. Да, не е доказано, но това е проблемът, поради който ние се нуждаем толкова дълбоко от съдебна реформа”, коментира Ивет Добромирова.

Тя все пак подчерта, че въз основа на сигналът Пеевски и семейството му са платили 300 хил. лв. данъци.

Добромирова обясни, че има модел "Кой" и той минава през политика, икономика, власт и съдебна система безнаказано. Пиарката допълни, че срещу Делян Пеевски има сигнал в прокуратурата, в който много ясно са посочени къде и какви биха могли да бъдат неговите нарушения.

"Моделът "Кой” не е свързан с един човек и Пеевски не е моделиер. В сигнала срещу него няма нито един факт”, опонира й Юлий Москов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.10 2014 в 12:43

Дияне, ислямска курво,готов ли е вазелина

28.10 2014 в 11:57

Отдавна наблюдавам Москов. Той е един неглупав, но подчертано продажен журналист. От около година, където и да го поканят, дори да обсъжда ръста на катастрофите на пътя, той намира начин да каже, колко свястна партия е фактически ДПС и как незаслужено е оплюта.

28.10 2014 в 10:57

Под всички статии, в които се разказва за хора от Платена мрежа и изобщо за участници в "протестите", дежурните викачи на сайта, странно мълчат.

28.10 2014 в 10:54

Юлий, юдейска свиньол готов ли е ибрика?