Quantcast

Пеевски обеща да идва редовно на работа (обновена)

Нели Чолашка Последна промяна на 27 октомври 2014 в 12:53 5927 8

Снимка Сергей Антонов

Делян Пеевски

Делян Пеевски обяви, че в този мандат на парламента ще идва редовно на работа. Той обяви това след заседанието на групата на ДПС в зала "Запад" на Народното събрание (НС).

Той напомни още, че още в първите дни на работа на 43-тото НС ще внесе заедно с Йордан Цонев от ДПС закон, "който ще реши всички проблеми на КТБ".

„Аз не съм в основата на проблема и това ще стане ясно, както стана ясно от всичко, което излезе. Ще видите и закона, ще видим кой е в основата и кой не е в основата на проблема”, каза депутатът от ДПС.

Пеевски подчерта, че законопроектът за КТБ предвижда пълна публичност на случилото се с банката през последните месеци. Той обаче отказа да каже дали има политици сред виновниците за кризата с КТБ с думите: "като се отворят нещата, ще разберем”. 

Освен това Пеевски не пропусна да подчертае, че в момента няма никакви отношения с мажоритарния собственик на банката- Цветан Василев.

Шеф на парламентарната група на ДПС ще е председателят на партията Лютви Местан, а зам.-председатели ще са Тунчер Кърджалиев, Ферихан Ахмедова и Станислав Анастасов, секретар ще е Четин Казак.

Групата на ДПС е обсъждала въпроса за съставянето на правителство, призна Местан след срещата.

Според лидера на ДПС най-лошият вариант са нови избори, но още по-лош вариант е безпринципна коалиция на национал-популистки формации.

Още в началото на преговорите за съставяне на коалиционно правителство от ГЕРБ обявиха, че няма да влизат в коалиция с ДПС в никакъв случай.

Готови сме да изиграем много позитивна и градивна роля за намирането на формулата на стабилно управление, без да поставяме условия за наше участие в този кабинет, уточни преди първото заседание на парламента Лютви Местан.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.10 2014 в 20:02

Чиста подигравка. Дойде с купени гласове пак в политиката и сега обещавал. Никой не го иска да идва и да е политик да си завира обещанията в километровия дирник

27.10 2014 в 18:05

Прасчо без Педерасчо !?!

27.10 2014 в 16:20

ДПС си правят гавра с народа. Щом мразеният от всички българи Дебел Тлъсточ още им крепи турската каруца ясно е че това е престъпна формация. То че е ясно, ясно е ама нали искат и доказателства е па ей им едно тонче

27.10 2014 в 15:21

Да носи каска, че ще му трябва.

27.10 2014 в 14:47

тва е стара снимка. грухчо е поотслабнал, видях го в парламента. Ех, развалил си е красивото тяло с този катарзис!

27.10 2014 в 14:05

Аве ти тъп ли си или ти е изгодно да се правиш на такъв, Дебеляне?... Не редовно на работа те искаме, а да не стъпваш в НС!

27.10 2014 в 13:39

Не искат нови избори, защото са свършили парата и няма с какво да платят ако има нови :D Три пъти избори за 1,5 година хич не е лесно :D

27.10 2014 в 13:22

Щом ДПС не искат нови избори, значи още тази година трябва да има нови избори.