Quantcast

Исмаилов: По-страшно от политическата номенклатура е етническата

ДПС използва много умело малцинствения национал-популизм, твърди лидерът на НПСД

OFFNews Последна промяна на 08 ноември 2014 в 15:31 3686 7

Корман Исмаилов

По-страшно от политическата номенклатура е етническата номенклатура, а ДПС на места провежда такава.

Това обяви Корман Исмаилов, бивш член на ДПС, а в момента лидер на Народна партия „Свобода и достойнство” (НПСД), която е част от Реформаторския блок.

Той коментира още, че ръководството на ДПС използва много умело малцинствения национал-популизм  и уточни, че трябва да се прави разлика между ръководството на партията и редовите членове и изибрателите на партията.

По думите му Движението има много честни и качествени политици и не трябва да се слагат марки върху тях, а ръководството на партията със своите действия и думи е направило така, че негативизмът да се отразява много зле на обикновените избиратели.

За критиките, че партията му се е съгласила да бъде в управлението с Патриотичния фронт (ПФ) Исмаилов отбеляза, че не е важно дали се чувства уютно, а какво се прави за страната.

Исмаилов призна, че изпитва известен дискомфорт, но е поискал определени гаранции от мандатоносителя, като да не допуска езика на омразата и дискриминационното отношение.

Бившият член на ДПС признава, че трудно ще се реализира идеята на ПФ да бъдат уволнени всички хора, назначени в администрацията на етнически принцип.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.11 2014 в 14:32

ако говори откровено и от сърце и душа - браво !!! самото дпс досега не направи нищо за турците , помаците или както искате ги наречете . само раздаваха обещания и най вече заповеди за кого и как да гласуват и обратно на полето !!! както всъщност правеше и бсп - едни и същи обещания още от 09.09.1944г. - няма да има бедни и богати , всички ще сме равни . е......... сега те са равни , всички са богати ! а ние още по бедни .

09.11 2014 в 10:31

Признавам, че този човек и партията му бяха една от причините да не гласувам за РБ. Другата е Костов, третата - Кунева!

09.11 2014 в 08:20

Корман Исмаилов е нео-османист също като Касим Дал. Трябва да се внимава с него.

08.11 2014 в 16:50

Е и какво му е по-различното на изкормения Исмаил от лицата Гюнер Тахир и Ергин Емин (ако все още някой ги помни). Дават им пари за джобчетата, за да формират партийки дразнещи Дган и показващи колко сме етнически "отворени" и като се смени обстановката исчезват от сцената, но вече с пари за солидна пенсия и самочувствие на велики играчи и бизнесмени.

08.11 2014 в 16:40

Този млад мъж не говори глупости, назовава нещата с истинските им имена и може да бъде много полезен за запазването на етническия мир в България.

08.11 2014 в 16:39

Браво!

08.11 2014 в 15:50

Един сериозен млад български политик! Произхода няма значение. Успех на реформаторите в новото правителство! Смелостта винаги е защитник на истината, а страха на лъжата!