Quantcast

Валери Симеонов: Край на изнасилването на властта от ДПС

Обединихме се около ограничаването на раждаемостта до 3 деца, обяви съпредседателят на ПФ.

Нели Чолашка Последна промяна на 07 ноември 2014 в 10:13 11802 11

Валери Симеонов

Доволен съм, че ДПС е вън от управлението. Постигнахме целта за изваждане на анти-българската партия ДПС от властта. Край на изнасилването на властта от ДПС.

Това обяви от трибуната на парламента съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов в реч, в която обясни защо ПФ ще подкрепи втория кабинет на Борисов.

"Желаем да търсим общите пътища за решението на проблемите. Интересите на България са над всички останали. Бяхме избрани с една единствена задача - да облекчим живота на нашите сънародници. Всичко останало е безсмислено и несъществено", заяви Симеонов.

Той уточни, че са направени много компромиси "единствено и само в името на България. Постарахме се да търсим общото и да игнорираме това, което ни разделя, уточни Симеонов.

В речта си той обяви още, че партиите, подписали управленската програма на следващото правителство, са се обединили около идеята да се ограничи раждаемостта сред "някои етноси, които са я превърнали в професия" и са се обединили около "тридетния" модел.

той призова Бойко Борисов, който за втори път ще е премиер да престане с показното рязане на лентички и и обиколките из страната, а да се съсредоточи върху изваждането на държавата от кризата.

"Имате нашата подкрепа, но искам да спечелите и нашето доверие", обърна се той към лидера на ГЕРБ.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.11 2014 в 21:32

БРАВО

07.11 2014 в 13:50

Браво!

07.11 2014 в 12:52

ДПС не защитава правата на турците, това е начин на употреба, електоратът се държи нарочно беден и е плашен за да може върхушката да си играе играта, без да плаща за гяволъка.
"Народът", турците" са измислени сборни категории за да могат златките и бостаните да си въртят игрите, като скачени съдове, но да посочват други виновни за бедността.
А всъщност на тях точно бедността на избирателите им е много изгодна, защото икономически независимият човек е политически независим. И не се връзва на приказки 1000 лева заплата давам, щото я заработва и не чака 1 млн работни места, понеже сам открива 150.
Затова и "петата колона" страшно се шашка от Валери, понеже старите шашми вече не вървят, пасиансът им не излиза, а за истинската националистическа кауза се получава принципна подкрепа дори от противници.

07.11 2014 в 12:28

Първа Частна Банкянска са по-лоши от ДПС.

Турците са просто едно етническо малцинство, което си отстоява правата и свободите, докато гербаджийската шайка са просто една алча за пари и власт чалгаризирана политическа котерия, спекулираща с псевдо"европейски" "ценности".

Айде да изчакаме следващите избори, и да видим кой е прав? Безпринципната коалиция в сегашното правителство ще се провали главоломно. Народа няма да търпи вечно ВИСОКИ ЕВРОГЕЙСКИ ЦЕНИ и НИСКИ БЪЛГАРСКИ ДОХОДИ. Най-бедната страна в Европа, управлявана от най-измъчено съставеното правителство?

Как да не...

07.11 2014 в 12:10

Опорна точка, хич и не се надявай - провалът на златката няма да се повтори, а твоите ментори напразно се надяват на това.
Валери е популярен, защото знае винаги какво прави, и никога не дава подкрепа, ей така за добра дума или черни очи, но пък и не влиза в коалиции тип златни пръстчета.
Електоратът на НФСБ си е наред с политическото мислене,знае какво значи да се постигне основната цел -измитане на бостанската шайка, и знае че без Валери това не може да се случи реално. Знаят го всъщност и други партии, защото именно техните представители мъдро настояваха за тази подкрепа.
Но вас пък с право си ви е шубе, да знаете.

07.11 2014 в 11:35

Валери е интелигентен човек, и много браточки го предпочитат пред Волен. Обаче честно казано, мисля че с тази подкрепа към Първа Частна Банкянска тръгва по стъпките на Сидеров.

Тиквоча е най-уродливото явление в чалгаризираната българска политика през последните 25 години. Всякакво сътрудничество, коалиране или толериране на подобни уродливи политически субекти е нежелателно.

Не вярвам електората на НФСБ да е гласувал за СЪУЧАСТИЕ с гербаджийската шайка. На следващите извънредни избори, които не са много далеч, ще се види, че съм бил прав, както винаги. В тях НФСБ ще инкасира всички негативи от СЪГЛАШАТЕЛСТВОТО с псевдо"европейската" властова мафия.

07.11 2014 в 10:32

БРАВО !
продължавайте така - дръжте на дистанция управляващите, за да сте техния кошмар. нито да заспиват дълбоко, нито да се увличат прекалено в мечтите си като са будни :)
и ако така - току виж следващия път сте намалили субсидийката на перхидроления фюрер във Ваша полза.

07.11 2014 в 10:32

Хубави думи, ама да не забравяме, че ВМРО е пак от сателитите на Мулти, които пък са обръчите на Доган. Така че за думите ок ама да видим делата. Малко ме съмняват делата, много по-вероятно е да видим следващото правителство Беров, което също беше на Мулти, а 2015 и 2016 да повторят 1995-1996 с цялостния погром за България след управлението на мафията.

07.11 2014 в 10:30

Браво! Очакваме подкрепа на думите от действията!
Имайте предвид, че ДПС трябва да се държи далеч от властта минимум за 7 години, за да може да се очисти и правосъдната система от него. Знаете, че цацаров е човек на доган, а мандатът му е 7 годишен.

07.11 2014 в 10:22

Абе, само на мангалите да им вземете стимула за безразборно множене си струва да ви потраем другите глупости :)
Малко да потраем...