Валери Симеонов: Край на изнасилването на властта от ДПС

Обединихме се около ограничаването на раждаемостта до 3 деца, обяви съпредседателят на ПФ.

Нели Чолашка 07 ноември 2014 в 10:13 12740 11

Валери Симеонов

Доволен съм, че ДПС е вън от управлението. Постигнахме целта за изваждане на анти-българската партия ДПС от властта. Край на изнасилването на властта от ДПС.

Това обяви от трибуната на парламента съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов в реч, в която обясни защо ПФ ще подкрепи втория кабинет на Борисов.

"Желаем да търсим общите пътища за решението на проблемите. Интересите на България са над всички останали. Бяхме избрани с една единствена задача - да облекчим живота на нашите сънародници. Всичко останало е безсмислено и несъществено", заяви Симеонов.

Той уточни, че са направени много компромиси "единствено и само в името на България. Постарахме се да търсим общото и да игнорираме това, което ни разделя, уточни Симеонов.

В речта си той обяви още, че партиите, подписали управленската програма на следващото правителство, са се обединили около идеята да се ограничи раждаемостта сред "някои етноси, които са я превърнали в професия" и са се обединили около "тридетния" модел.

той призова Бойко Борисов, който за втори път ще е премиер да престане с показното рязане на лентички и и обиколките из страната, а да се съсредоточи върху изваждането на държавата от кризата.

"Имате нашата подкрепа, но искам да спечелите и нашето доверие", обърна се той към лидера на ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!