Гергов: Седем години чакам държавата да купи ЦУМ

OFFNews Последна промяна на 29 юни 2015 в 20:29 8081 15

Лидерът на БСП - Пловдив Георги Гергов

Бизнесменът Георги Гергов заяви, че чака държавата седем години да се накани да купи сградата на ЦУМ за музей, което било много подходящо заради археологическите разкрития в непосредствена близост до нея.

"Дълго време чаках да се наканят от правителството да го купят и да направят музей. Ставаше един ансамбъл прекрасен. И сега са ми затворили входове с фургони и всичко", обясни социалистът. Той допълни, че междувременно няколко от етажите на магазина са станали офис център, в който ще работят 1500 човека, "компютърджии". "Мълчаливо, тихомълком го направихме. Така че ЦУМ не загива".

Членът на БСП коментира и ситуацията в столетницата.

"Може ли 120-годишна партия да няма кадри за ключови постове", попита риторично Гергов. Той посочи, че когато БСП е на власт на ключови постове по места се слагат хора, които не се познават от местната общност, нито пък са общували с тях в предизборната кампания.

"Такива, които въобще не сме ги виждали сред хората или на "Позитано" изведнъж се явяват на тези постове – в новото костюмче, лъснат, стегнат, защото ставал. Ами нашите хора какво да ги правим? Затова хората не ни вярват", описа ситуацията той.

Според Гергов проблемът на БСП от последната загуба на изборите е, че прекалено много се е мълчало. Лидерът на социалистите в Пловдив обяви, че първата задача пред партията е да си организира изборите, а не да си нарежда постовете. Според него “БСП лява България” може да спечели поне 6 общини в Пловдивско.

"Първомай не е на ГЕРБ, Асеновград е наш. Лъки я загубихме с малко гласове, сега ще си я вземем. Куклен не е наша, не е на ГЕРБ; Родопи е на ГЕРБ, Стамболийски не е на ГЕРБ, Съединение е наша. Сопот не е на ГЕРБ, не е наша, Карлово не е на ГЕРБ не е наша, Брезово е наша", обясни той.

Според Гергов е нужно малко на БСП, за да победи на изборите в изброените общини. За Пловдив обаче призна, че БСП няма шансове.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.06 2015 в 14:11

Ама някой да го е бил през главата да го придобива? И откъде-накъде да му е длъжна за нещо държавата?! Ах, горкият беден соц-олигарх... Щом партията му няма кадри за важни позиции, поне е явно, че започват да намаляват по естествен път.

30.06 2015 в 10:51

НИКЪДЕ НЕ ВИДЯХ ТОЗИ ГОСПОДИН КАК СЕ Е СДОБИЛ СЪС ЦУМ, ВСЪЩНОСТ, ЗАЩОТО НЕ СЪМ НАЯСНО? ЗА КОЛКО ГО Е КУПИЛ И ОТ КОГО, ЗАЩОТО ЦУМ НЕ БЕШЕ ЛИ ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ? МНОГО СТРАННО, НАЛИ?

30.06 2015 в 00:31

Той допълни, че междувременно няколко от етажите на магазина са станали офис център, в който ще работят 1500 човека, "компютърджии".

Еваларка ! Титан !

30.06 2015 в 00:12

Ма верно, гледай го какво мазно гадно човече е чакал бил държавата да го купи ЦУМ , ма подари го на държавата като си такъв родолюбец боклук мръсен. Е за това казвам ,че докато такива не бъдат наказани и цялото им имущество не бъде конфискувано в полза на държавата няма да се мръдне нищо! И да не пропусна пак да ти пожелая от сърце смърт в кански мъки подобно на хората за чието лечение паричките си опоскал, дано семейството ти за свещи и лекарства си дава окрадените от теб пари . Как не се намери един доблестен снайперист от запаса да ги изпозастреля тея изроди долни като тоя номенклатурен боклук?

29.06 2015 в 22:13

Другарю, пАчему думата Дарение Вие неизвестна?

29.06 2015 в 22:01

Ама пък хубави прасенца гледаше.
Стане сутрин рано, заколи го в 8 часа, нагласи го, събере комплекта, свари бузите и хоп на Волгата и в София.
По обед към 2 беше в кухнята.
Ей какви прасенца носеше тоя човек... красота и изящество! Топяха се мръвките като захарен памук.
Ама на, реши да се прави на капиталист... бе настъпвай там дето разбираш и имаш размах бе! Купил ЦУМ-а, зар праска за звънче. Да си беше гледал прасетата бе. Пирговския серсемин Барбука кво ти викаше, а?
Ся се пържиш и се чудиш как да платиш данък сгради и такса смет.
:)))))

29.06 2015 в 21:54

Е тоя чукундурест думбазин, е най–естественото лице на комуноидната пасмина, която оскуба до шушка народеца, който им скандираше пролетарски лозунги по площадите, докато те си пълнеха гушите ! Бравос другаре, чудесен предизборен плакат става от дебелата му самодоволна муцуна !

29.06 2015 в 21:53

@Иванка :)
Другарят Гергов има и прекрасен нос. Прилича на възпален хуй. Лъскав, подут, кабарясал! Вероятно и мирише на такъв и като гледам госпожата свинарска може и да го ползва за такъв. Освен хуеподобен нос има и гъзоподобна глава. При него, при другаря Гергов израза "мисли с гъза си" има почти буквално значение.
Притежава ЦУМ, защото шафрантиите от СДС-Костово и баш курвата - просълзения, насополен, и с усмивка все едно са му били пол'вин кило ботокс Софиянски, с извинение, му го подариха без пари. И ето, сега същите тези шафрантии си правят майтап с местните избори и бутат някакви невнятни люде за кмет и председател на общинския съвет. И, ето тук е края на кравая! На костовите смрадлювци кампанията ще я плати бай им Герго. Защото е техен, единия си говори с фуража всаксийките, другия си говори с прасенцата, обаче и двамата си говорят с езика на парите. Доган и Волен Сидеров? Да, ама пара не правят пред другата танцова двойка Костов и Гергов. И ако едните си бъркат в гащите на дансинга - другите направо се наебаха пред публиката:)) Ей!! Не ти трябва прайдове-мрайдове! Г'лей ги тия!!

29.06 2015 в 21:47

А тебе,цървул крадлив,държавата те чака да върнеш парите и да си платиш данъците

29.06 2015 в 21:46

Любопитен факт се наблюдава, и това е липсата на защитаващи социалистическите идеи ! Дали защото всичките началници на дрогарете станаха капиталисти, като тоя дембел например, или е свършил материала за зарибявка на балъци !