Евромайките на Бареков: Ангеле, всяка жена би се държала по-достойно

OFFNews 21 юли 2014 в 15:25 8638 23

Николай Бареков в компанията на две от евромайките - Калина Крумова (вляво) и Даниела Колева (вдясно).

"Ангеле, всяка българска жена би се държала по-достойно и почтено от теб! Ти предаде не само партията, не само хората, които те подкрепяхме и вярвахме в теб, ти предаде собственото си достойнство, каквото очевидно никога си нямал".

Това обявиха от женската организация на България без цензура (ББЦ) "Евромайки" по повод оттеглянето на зам.-председателя на ББЦ Ангел Славчев. С обръщение до медиите Славчев обяви вчера, че подава оставка и сваля доверието си от Николай Бареков, защото лидерът на ББЦ се оказал „просто една марионетка, задействана и ръководена всекидневно от депутата от ДПС - Делян Пеевски“.

"Ние държим в нашите листи да намират място само и единствено почтени, интелигентни и разумни хора, следователно личност като Славчев няма място там. Няма да допуснем подобни евтини атаки от други политически партии да успеят да уронват престижа и да саботират дейността ни, която е насочена изцяло към подобряване начина на живот в България", декларират евромайките.

От пресцентър на ББЦ съобщиха също, че атаката на Ангел Славчев срещу ПП „България без цензура“ и нейния лидер Николай Бареков сплотили партията.

"Вместо да я разцепи с обвиненията си, думите на вече бившия й зам.-председател предизвикаха мощен отпор в цялата страна. ББЦ има структури във всички областни центрове и всеки град в страната. Клубовете по места подкрепиха Бареков и ББЦ и обявиха, че ще работят още по-упорито за доброто представяне на партията на предстоящите парламентарни избори. Нито един от местните лидери не застана зад Славчев. Само за два дни са изпратени над 100 декларации от страната и продължават да пристигат в централата на ББЦ", обявиха от партията на Бареков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!