Quantcast

Евромайките на Бареков: Ангеле, всяка жена би се държала по-достойно

OFFNews Последна промяна на 21 юли 2014 в 15:25 7917 23

Николай Бареков в компанията на две от евромайките - Калина Крумова (вляво) и Даниела Колева (вдясно).

"Ангеле, всяка българска жена би се държала по-достойно и почтено от теб! Ти предаде не само партията, не само хората, които те подкрепяхме и вярвахме в теб, ти предаде собственото си достойнство, каквото очевидно никога си нямал".

Това обявиха от женската организация на България без цензура (ББЦ) "Евромайки" по повод оттеглянето на зам.-председателя на ББЦ Ангел Славчев. С обръщение до медиите Славчев обяви вчера, че подава оставка и сваля доверието си от Николай Бареков, защото лидерът на ББЦ се оказал „просто една марионетка, задействана и ръководена всекидневно от депутата от ДПС - Делян Пеевски“.

"Ние държим в нашите листи да намират място само и единствено почтени, интелигентни и разумни хора, следователно личност като Славчев няма място там. Няма да допуснем подобни евтини атаки от други политически партии да успеят да уронват престижа и да саботират дейността ни, която е насочена изцяло към подобряване начина на живот в България", декларират евромайките.

От пресцентър на ББЦ съобщиха също, че атаката на Ангел Славчев срещу ПП „България без цензура“ и нейния лидер Николай Бареков сплотили партията.

"Вместо да я разцепи с обвиненията си, думите на вече бившия й зам.-председател предизвикаха мощен отпор в цялата страна. ББЦ има структури във всички областни центрове и всеки град в страната. Клубовете по места подкрепиха Бареков и ББЦ и обявиха, че ще работят още по-упорито за доброто представяне на партията на предстоящите парламентарни избори. Нито един от местните лидери не застана зад Славчев. Само за два дни са изпратени над 100 декларации от страната и продължават да пристигат в централата на ББЦ", обявиха от партията на Бареков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.07 2014 в 15:51

Предпочитам тези възмутени "евромайки" най-напред да кажат знаят ли от къде двете "еврослужителки" на Бареков намериха пари да купят къща в Бояна за близо 1млн чрез регистрирана от тях фирма само седмица преди покупката!Сигурно са взели кредит и ще го изплащат с 6-те х. евро месечен наем,който бареков им плаща! Абе тия майки що не си гледат децата без да слугуват на този самовлюбен мошеник за подаянията му!

23.07 2014 в 09:12

Значи ли тази глупост, че жените-евромайки по принцип се държат недостойно?

23.07 2014 в 01:50

ЕВРОУРУСПИИ, СТИГА СТЕ СЕ ПРАВИЛИ НА ЕВРОМАЙКИ! ПРОЧЕЕ, КАТО СИ ПРОЧЕТОХ НАПИСАНОТО И МИ СЕ ВИДЯ ТЪПО КАТО "КАЛИНКАТА" КАЛИНА, ЗА ТОВА ЩЕ СЕ ПОПРАВЯ: УРУСПИИ, СТИГА СТЕ СЕ ПРАВИЛИ НА МАЙКИ! "КАЛИНКЕ" КАЛИНА, ДИЗЛЕКСИЧКЕ, ТЪПАНАРКЕ, ПОМНИМ ТЕ ОТ СКАТЯ-ЛЕЛЕВИЗИЯТА, И "ГОСПОДАРИ НАЕФИРА" ДВЕ ДУМИ НЕ МОЖЕШ ДА КАЖЕШ НА КРЪСТ, АКО СИ ЗАПЛИТАШЕ КРАКАТА КАКТО ЗАПЛИТАШ ДУМИТЕ СИГУРНО И ДЕВСТВЕНА ЩЕШЕ ДА ОСТАНЕШ И ДО ДНЕС! ...И КАТО СИ "ЕВРОМАЙКА" ТИ, И ДРУГАТА РУСА МАСТИЯ, ЩО НЕ СИ ХВАНЕТЕ НЯКОЙ ЕВРОКУР АМИ НА ТОЗИ ЕВРОПЕДАЛ СТЕ МУ СЕ САЙДИСАЛИ ДА ВИ ДЪРЖИ НА СНИМКАТА ПРЕЗ КРЪСТА КАТО КРЪЧМАР И КРЪЧМАРКИ!...УСЛАДИ ТИ КАЛИНКЕ ДА СИ ПРЪЦКАШ НА ПЛЮШЕНОТО ДЕПУТАТСКО КРЕСЛО, АМА КАТО НИЩО САМО С ПРЪЦКАНЕТО ЩЕ СИ ОСТАНЕШ.

22.07 2014 в 13:39

Две интелектуалните джуджета са се скарали и сега това е супер важно за хората у нас. Направо не мога да повярвам. Стига сме си говорили за дебили и катили.

22.07 2014 в 11:17

фъргам им по европейски !

22.07 2014 в 00:28

*апелът е на английски, тъй като Вие явно български не разбирате.

22.07 2014 в 00:27

!!! STOP MAKING STUPID PEOPLE FAMOUS !!!

21.07 2014 в 23:21

Да се наречеш "евромайка" вече си е кретенизъм .

21.07 2014 в 20:55

Евро-кокошки. А какви деца се отглеждат от този материал... направо да го хване страх човек.

21.07 2014 в 18:00

Всяка майка -почтена- би се срамувала да се снима с т.н. Нов политик... А иначе
"Брут Брута предава" по И. Инджев