Бареков за Славчев: Дали любовта му към мен не се коренеше в тлъстата заплата?

OFFNews Последна промяна на 20 юли 2014 в 11:47 5592 27

Снимка Архив

"Дали любовта на Славчев към мен не се коренеше в тлъстия бюджет, който Ангел Славчев получаваше всеки месец от "Ноу Фрейм Медия България"

Това отговори Николай Бареков в отворено писмо на "България без цензура" до медиите по повод днешното изявление на Славчев, в което той заявява, че Бареков е марионетка на Делян Пеевски.

Според ББЦ Славчев в получавал по 9 хиляди лева месечна заплата,  която сам си е определил в качеството си на "водещ на нискорейтингово предаване". От партията на Бареков казват още, че до края на месец май във фирмата на Славчев са постъпили над 850 хиляди лева и според тях е възможно това да е била цената любовта му към партията и лидера й.

В отговорът на ББЦ се казва още, че  Ангел Славчев изпълнява политически и корпоративни поръчки. От там твърдят, че той не членува в ББЦ от месец насам, а думите му са нелепи и манипулативни.

Публикуваме цялото писмо на "България без цензура" без редакторска намеса:

Г-н Ангел Славчев отдавна не членува нито в органите на "България без цензура", нито в нейното ръководство. През последните месеци неговото членство е чисто формално, след като той се оттегли от партийния живот и доброволно спря да взима участие в решенията на партията и работата със структурите. Това поведение вече се обяснява с факта, че г-н Славчев направи опит да дублира функциите на главния секретар на ББЦ и да изгражда структури от свое име. След като не получи подкрепа за действията си, Славчев взе решение да се оттегли сам, а днес формално ще бъде изключен от Изпълнителния съвет на ББЦ и като член на партията.

Нелепите му твърдения за влияние от страна на Делян Пеевски, когото нито той, нито главният ни секретар Стефан Кенов познават лично, е нелепо и манипулативно обяснение от негова страна, защото не му се получи номерът. Структурите на партията не са "собственост" на отделни личности, а на каузата на ББЦ, още повече че г-н Славчев вече има нулева поддръжка сред над 30-те ни хиляди члена в централната организация и близо 20 хиляди в "Евромайки" и МББЦ. Изчерпаното доверие към Славчев се доказва и от липсата на подкрепа за номинацията му за водач на листи за депутати от цялата страна. В разговорите с него винаги му е изяснявано, че "България без цензура" никога няма да бъде част от никакви корпоративни, задкулисни схеми и битки, защото е партия от нов тип, която иска цялостно обновление на политическата система. Нито един член на ББЦ, без изключение, не е вземал позиция в конфликта Пеевски - Василев, както и във всички гнусни атаки, които се изсипаха върху нас. Позицията на нашите членове е, че политическата класа е прогнила и този конфликт се е формирал с активното участие на трите партии ГЕРБ, ДПС и БСП.
ББЦ няма място в старите схеми на прехода и никога не би изменила на принципите си. Бълнуването за Пеевски е жалък опит на Славчев да изпълни политически и корпоративни поръчки на ГЕРБ и ДПС, като нанесе удар по партията, която единствена представя истината и фактите в обществото за престъпленията на българските политици. С действията си г-н Славчев показва двоен морал, защото взима страна в един конфликт, който е явно доказателство за порочността на старите партии и старите икономически субекти.

Желаем на г-н Славчев здраве и напомняме, че когато смениш две политически партии за една година, след като си се провалил и в двете, вече е време да приемеш диагнозата, че си се превърнал в политически труп.

Един личен въпрос от Николай Бареков: "Дали любовта на Славчев към мен не се коренеше в тлъстия бюджет, който Ангел Славчев получаваше всеки месец от "Ноу Фрейм Медия България"? Малко ли му се струваха 9 хиляди лева месечна заплата, която получаваше повече от година и си беше определил сам в качеството си на водещ на нискорейтингово предаване? Дали любовта на Славчев към мен не се изпари, когато разбра, че тези пари няма да влизат повече в тлъстата му банкова сметка? Сметките показват, че до края на месец май във фирмата на г-н Славчев са постъпили над 850 хиляди лева. Ангеле, това ли е цената на любовта ти към мен и към "България бе цензура"?"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.07 2014 в 14:10

Всъщност за какво му е плащано на Славчев. Ако е за "нискорейтингово предаване" голяма сума явно който му е плащал е будала. Ако под формата на журналистически хонорар му е плащано за политическа подкрепа - тогава става дума за корупция. Виси въпроса а Барековите хонорари направили го едва ли не милионер, не са ли също форма на политическа заплата и ако "ДА" къде спи г-н Цацаров. Докога ще търпи тази прогнила организация "Ню фрейм медия". Раследване и отговори: "Кой кум, кой сват, кой на булката .....".

21.07 2014 в 10:59

Бе какво ни занимавате с лайняния човек и лайнянатa му партия!

21.07 2014 в 10:03

Ама как се исказва - "във фирмата на Славчев са постъпили над 850 хиляди лева" все едно тези пари са паднали от небето! А защо не каже кой му ги е дал и срещу какво!?
Не че ние не се досещаме, ама онези с IQ 30 (от вица на деня), няма да се усетят да си зададат правилния въпрос!

21.07 2014 в 03:53

Са остава и Дюдюка, ако му спрат кранчето, да тегли сиктира на патроните си Василев и Пеевски дет плащат масрафа и сичко си иде по местата!!!!!!

20.07 2014 в 21:23

На всички избори си мисля - е вече стигнахме дъното, но вонаги се появява един като ей тоя дето показва нови висини в головодничеството, празнинте приказки, демагогията и ниската образованост. Нещастник, с удоволствие ще гледаме как изчезваш завинаги и ти пожелаваме успешна кариера като продавач на семки после.

20.07 2014 в 19:20

Щом Дудука е платил през "Ноу Фрейм Медия България" 850 хил. лв. на Че Славчев за нещо, което предварително знае, че не струва толкова - едно "нискорейтингово предаване", това не е ли пране на пари? Ало, Цацаров, накъде гледаш, не се крий!

20.07 2014 в 17:23

Най-големия ДУДУК сред политиците
и най-големия политик сред дудуците!

20.07 2014 в 16:45

ДС-агент Дончо Каракачанов - член на постояното присъствие (политбюро) на БЗНС до 1989 по пропгандата и до днес в ръководството на червения БЗНС, а също баща на ДС-агент "Иван" Прасю Каракачанов (ДС-МВРо). 1997 Евгени Бакърджиев (бивш БЗНС-ар) срещу солидно заплащане в кеш уреди за депути от СДС 4 ДС-МВРо-вци (и четиримата ДС и БКП агенти!)! 2003 Каракачанов прави тайна коалиция със съюз "Радикали" (Бакърджиев)! Преди няколко години имаше коалиция Софиянски, Каракачанов, Мозер (Върбанов). После, след коалиция с Ковачки, се оформи коалиция Каракачанов - Яне Янев (бивш БЗНС-ар)! Сега ББЦ е коалиция Бареков (Пеевски-ДПС) - Каракачанов (ДС-МВРо) - БЗНС-червен - Софиянски (ССД) - Евг. Бакърджиев (съюз "Радикали"). Т.е. очаква ни пак ТеКеЗеСа-рите с ченгетата и фатмаците с полковнишки и генералски пенсии да драпат за власт и депутаски кюфтаци! И ще се съюзяват като патриотарско-ченгесарски "спасители" на България с НФСБ!!!

20.07 2014 в 15:11

Извинете за невежеството, но кои са тези хора , които се споменават в материала?

20.07 2014 в 14:00

Тоя има толкова господари,че като се събуди се чуди накъде да се наведе първо...тия може да ги обяснява в махалата,не в ефир