Quantcast

Николай Бареков обяви, че му се е родил втори син

ОFFNews Последна промяна на 19 юли 2014 в 18:46 11216 21

Николай Бареков
Николай Бареков

Николай Бареков обяви, че наскоро му се е родил втори син.

"Потвърждавам, че имам двама синове, вторият се казва Александър”, е съобщил пред “24 часа” евродепутатът, като отказал да коментира коя е майката. Според информация в медиите тя е работила заедно с него в TV7, а после влиза в Контролния съвет на "България без цензура".

Първият син на Бареков носи името му - Николай - и е от брака му с Евгения Барекова. Пред други медии политикът обяви, че в момента е в процес на развод с първата си съпруга.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.07 2014 в 16:39

Какво толкова чудно има- на него религията му позволява до четири жени.

20.07 2014 в 16:16

Не че ме интересува, но -- да живее Българската православна църква!

20.07 2014 в 03:41

Според некои, така, инфомирани, но дискретни източници майката на детето (да е живо и здраво, без майтап) е пловдивския митрополит дедо Николай Ролекса. Те още на сватбата на Дудучето се харесали, нали дедо Колю Ролекса им баеше специално, тургаше им тенекиени корони и още тогава кат'си срещнали очите и нещо припламнало, Даже на дедо Митрополит му спрел за малко Ролекса, а пък Бареков освен страст плътска развил и страст към скъпите часовници. и сега на, тамън се умири висшия клир и Филибето се сдоби с Баба Николинка, Митрополитката. Както се казва, щом се обичат -що да не се вземат, на младите -честито, Ама поради канонични смущения, казват,щели да джиросат бебето (на ужким) - уж друга някаква мома го била родила! АМА КАК БЕ, ДУДУЧЕТО НАЛИ Е КОНСЕРВАТОР-ЕВРОПОИД! КЪДЕ Е ТАЙНСТВОТО НА БРАКА, ВРИЧАНЕТО В ЛЮБОВ! АЛО, ПАТРИАРХА, ЗНАЧИ, ДАЙ ИМ ЗЕЛЕНА УЛИЦА, ПО ИЗКЛЮЧЕНИЕ, КАКТО ЗА ГОЛЕМИТЕ ВЛОГОВЕ В КТБ, НАПРИМЕР, ДУДУЧЕТО И БАБА НИКОЛИНКА ДА СЕ ВЗЕМАТ!

20.07 2014 в 03:03

То, първото детенце не от него, че второто ли бе?! Жена му разправя, че от анаболи и стероиди мъденцата му са се изпържили, самолетчето му летяло като санитарна авиация - само в изключително рядки случаи.

20.07 2014 в 02:59

Според некои, така, информирани, но дискретни източници майката на детето (да е живо и здраво, без майтап) е пловдивския митрополит дедо Николай Ролекса. Те, още на сватбата на Дудучето се харесали, нали дедо Колю Ролекса им баеше специално, тургаше им тенекиени корони и още тогава кат'си срещнали очите и нещо припламнало, даже на дедо Митрополит му спрел за малко Ролекса, а пък Бареков освен страст плътска развил и страст към скъпите часовници. И сега на, тамън се умири висшия клир и Филибето се сдоби с Баба Николинка, Митрополитката. Както се казва, щом се обичат -що да не се вземат, на младите -честито! Ама поради канонични смущения, казват,щели да джиросат бебето (на ужким) уж друга някаква мома го била родила! АМА КАК БЕ, ДУДУЧЕТО НАЛИ Е КОНСЕРВАТОР-ЕВРОПОИД! КЪДЕ Е ТАЙНСТВОТО НА БРАКА, ВРИЧАНЕТО В ЛЮБОВ! АЛО, ПАТРИАРХА, ЗНАЧИ, ДАЙ ИМ ЗЕЛЕНА УЛИЦА, ПО ИЗКЛЮЧЕНИЕ, КАКТО ЗА ГОЛЕМИТЕ ВЛОГОВЕ В КТБ, НАПРИМЕР, ДУДУЧЕТО И БАБА НИКОЛИНКА ДА СЕ ВЗЕМАТ!

19.07 2014 в 22:35

тоя нали щяха да го убиват.... какво стана

19.07 2014 в 22:14

Това важна или интересна новина е според редакторите на Offnews??

Или може ни обогатява морално с нещо?

Ще има такива политици, докато има и такива медии.
Медии като обобщително за България. Иначе може да си представим какви са медиите на нива под Offnews ....

19.07 2014 в 21:33

Да са живи и здрави, само дано не приличат на баща си. Става въпрос за този, за който предполагаме.

19.07 2014 в 21:17

За първия жена му казала, че не е от него. А как ще е с втория?

19.07 2014 в 20:24

На много хора им се раждат деца , не само на Бареков , разликата е , че ги отглеждат с много лишения , защото не са крадливи и продажни боклуци. За тях защо не пишете новини?