Депутатът от Суджукгейт напуска НС, Цветанов му благодари

OFFNews Последна промяна на 25 юли 2017 в 15:21 6716 5

Снимка ГЕРБ

Народният представител Живко Мартинов напуска парламента по собствено желание, каза в Добрич заместник-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ. 

Благодаря му за тази постъпка, защото по този начин се пресичат опитите да бъде хвърлено петно както върху ГЕРБ, така и върху името на премиера”, каза още Цветанов. Утре в парламента ще бъде гласувано освобождаването на Живко Мартинов. Цветанов направи анализ на състоянието на организацията в Добрич, като припомни, че именно тук е бил най-слабият резултат на партията на местните, а след това и на президентските избори.

„Нашето желание е в следващите месеци да се работи за възраждането на организацията, за нейното заздравяване и стабилизиране, да се върне доверието на хората, за да започнем да се готвим за предстоящите местни избори”, подчерта заместник-председателят на ГЕРБ.

Той представи временното ръководство на структурите на ГЕРБ в област Добрич, които в следващите няколко месеца трябва да направят анализ на състоянието на структурите и да подготвят избора на ново редовно ръководство през есента. Областен ръководител става вицеадмирал Пламен Манушев, депутат от ГЕРБ от добрички многомандатен район. За общински ръководител e определен Красимир Николов, който в момента е заместник-областен ръководител.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21765

4

Victimized

25.07 2017 в 18:13

ГЕРБ както и повечето партии СА частни групировки с еднолични лидери , които си създават мрежа от "бизнесмени" които да представляват интересите си в парламента, от много отдавна там няма народни представители.....

17059

2

рамбо

25.07 2017 в 17:20

Сигурно суджукът е бил вкусен все пак, иначе за какво да му благодари?

8011

1

kokoten

25.07 2017 в 16:31

Хахахахахахаххаха,благодари му за работата досега или затова ,че напуска.....Виж какви нагли мърши избираш,народе мой.....срамувам се за всички около Мутрата и Цвъки,а най-паче за първите двама....Господ да ги убие...