БСП: Политиката се превърна в дебат за две торби суджук и 100 квадрата плочки

OFFNews 25 юли 2017 в 09:38 2938 0

Снимка БСП архив

Политиката в България се превърна в дебат за две торби суджук и 100 квадратни метра плочки, което е скандално. Миналата седмица имахме дебат и за Бялата книга на Юнкер, като и той мина скандално. Не може това да са акценти на българското председатество. Това, което се случва в държавата ни, е емблема на управлението на ГЕРБ. 

Това заяви депутатът от БСП и член на комисията за НДК Атанас Костадинов по БТВ. „Звучи абсурдно през 2016 г. четири пъти вицепремиер да иска инвестиционен план от изпълнителен директор на държавно дружество и той да не му бъде предоставен. Освен ако този изпълнителен директор няма такъв чадър, който да го прави неприкосновен”, обясни Костадинов случая с отстраняването на директора на НДК Боршош и последващото му връщане на работа от премиера Борисов. 

По повод дейстията на вицепремиера в служебния кабинет на Герджиков Деница Златева, която тогава отговаряше за предстоящото ни председатество на ЕС, и в частност НДК, Атанас Костадинов категорично заяви, че нейните стъпки са били абсолютно правилни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!