Quantcast

Борисов: Хулите по адрес на партията са безпочвени и грозни, хората са мъдри и виждат резултатите от работата ни

OFFNews Последна промяна на 03 декември 2020 в 20:45 4327 2

Дали чувам хулите по адрес на партията, Вас и мен - чувам ги. Дали си струва да ги коментирам - не. Тези хули са безпочвени и грозни, но хората са мъдри и виждат резултатите от ежедневната ни работа.

Това написа министър-председателят и лидер на партия ГЕРБ Бойко Борисов във Фейсбук по повод 14-годишния рожден ден на партията.

Оставащите 4 месеца до края на мандата ще бъдат ключови в борбата срещу пандемията, подчертава Борисов и изтъква, че властта не е самоцел.

Независимо от изхода от парламентарните избори, държавата ще бъде в добро състояние, гарантира той в поздрава си.

Ето и пълния текст на обръщението:

"Скъпи приятели и колеги, искам в това нелеко време да отделя един момент, за да честитя 14-тия рожден ден на партия ГЕРБ! Пандемията постави на изпитание не само държавата, но и цялата ни работа. Затова Ви благодаря, че въпреки трудностите не се отказвате и продължавате всеки ден да сте до хората и да работите неуморно. Така трябва и да продължим. Не искам да има човек, на когото да е отказано съдействие, защото всички имаме нужда от човечност в тези трудни времена. Това винаги ни е отличавало от опонентите ни.

Никога не съм твърдял, че сме безгрешни. Задали сме си високи цели и морални стандарти в партията и всеки, който не може или не иска да е на това ниво, си отива. В годините се разделихме със знакови лица за партията. Някои от тези решения не бяха лесни, но бяха правилни. Не можем да правим компромиси с принципите си. Дали чувам хулите по адрес на партията, Вас и мен - чувам ги. Дали си струва да ги коментирам - не. Тези хули са безпочвени и грозни, но хората са мъдри и виждат резултатите от ежедневната ни работа. Печели този, който подготвя себе си, а не който разчита противникът да е слаб. Нека продължим да засилваме собствения си екип. Ситуацията в страната и света е достатъчно сложна и това само увеличава очакванията към нас. Затова трябва да сме по-добри, по-мотивирани, да предлагаме решения, да работим. Оставащите ни 4 месеца до края на мандата ще бъдат ключови в борбата срещу пандемията. Със социално-икономическите ни мерки трябва да съхраним препитанието на хората, а с идването на ваксината да започнем контраатаката в тази продължителна война за всеки един човешки живот. С цялата си отговорност гарантирам, че каквото зависи от правителството - ще го направим! После нека гражданите да решат. За нас властта не е и никога няма да бъде самоцел. Независимо от изхода на вота, държавата ще бъде в добро състояние. Без фалирали банки, без рекорден бюджетен дефицит, без спрени евросредства, без блокирани енергийни проекти и международна изолация. А с членство в Банковия съюз, в чакалнята на Еврозоната, със стабилни финанси, с нисък дефицит и външен дълг и с висока оценка за фискалната си политика от всички най-авторитетни международни рейтингови агенции.

Ще продължа да влагам всичките си усилия и в партията. Заедно ще продължим да работим за всеки един човек и населено място. Защото сме отговорни. Защото сме можещи. Защото имаме уважението и доверието на международните ни партньори. Защото списъкът с успехите ни само за 14 години е няколко пъти по-дълъг от този на всичките ни опоненти, взети заедно. Защото ние сме ГЕРБ. Честит рожден ден!"

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

900

2

Руми Лазарова

05.12 2020 в 21:19


Тъкмо ми стана питеснено. Вече трети ден нЕма новини от жипката... Ето че има. Г-н Борисов, ТОЧНО ВИЕ НЯМАТЕ думата и съвест да обвинявате тези, които ви "хулят". И да употребявате думата грозно за друг освен за вас. ТОЧНО ВИЕ, който показахте цялото си безобразно поведение, идващо от надценени твърде ограничени интелектуални възможности, огромно ЕГО на мутра, зависимости (плюс физически потребности -- хаха), които да ви се задоволяват по нощите в резиденцията от съмнителни госпожи и да топите сега по този начин НСО, че не си е вършило работата.

НЕ ВИ БИВА, господине. Сигурно в пожарната по-добре ще се справяте. Единствената ви амбиция да се запазите на власт. Протестите ви уплашиха и започнахте да се правити на добър и да раздавате безразборно пари.

Вие Борисов и младите на площада, от които се криете в Жипката, населявате различни културни, естетически и познавателни вселени. А тези "млади" ще оформят огромния корпус на бъдещите гласоподаватели. ОСТАВКА!

1000

1

Ilian Miltenov

03.12 2020 в 23:31

РЕЗУЛТАТИТЕ СЕ ВИЖДАТ - ЧЕКМЕДЖЕТА ПЪЛНИ С ЕВРО