Борисов: Говорих с всички мои министри, искат да си работят

OFFNews 13 декември 2015 в 13:10 8046 16

Снимка Архив

Благодаря на Пепи Москов, че остава на поста здравен министър и че ще довърши започналата тежка здравна реформа. Стабилността от моя страна няма да бъде нарушена, а и нищо не го налага.

Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти, след като откри близо 110 км рехабилитирани участъци от пътя Разлог - Садово и Юндола – Разлог. „Само преди месец и половина имаше избори, знаем резултатите какви са. Нищо добро не би ни донесло след 2 месеца да има други или по-точно по-различно от това, което е”, каза още премиерът, цитиран от "Фокус". „Аз нямам навик да коментирам други партии. Мисля, че всеки от лидерите отговаря за своята партия. От сутринта говорих с всичките си министри, които по една или друга линия са по-свързани или по-не с Реформаторския блок, защото през това време, което сме работили, те винаги са били мои и аз техен – били сме един много добър екип и видимите резултати, които и днес - 110 км път между Родопите, Пирин и Рила за нашите курорти и спа центрове, това са неща, за които са мечтали хората десетилетия, не са били факт. Това, че ще направим всичко възможно и ще докараме и газ, за да се махне смогът от твърдото гориво, мисля че никой не се и съмнява. Даже и областният на София Веско Пeнев ми звънна сутринта да ми каже, че ако аз нямам някакви претенции към него – искат всички да си работят. Това не са детски игри – днес така, утре иначе”, каза още Борисов.

Оттеглянето на подкрепата на правителството от страна на ДСБ той коментира като започваща президентска кампания от страна на лидера им Радан Кънев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!