Quantcast

Москов: ГЕРБ са предсказуеми, проблемите са в РБ

Ще търся смислен кандидат за нов министър на правосъдието

OFFNews Последна промяна на 13 декември 2015 в 08:40 8958 35

Снимка Архив

За реализацията на идеите, зад които ДСБ стои, е нужно да има достъп до инструментите, които дава властта. Ако първата цел на ДПС и БСП беше изваждането на ДСБ от управлението, не виждам защо това трябва да им се поднася на тепсия. Против съм ДСБ отново да се капсулира, като една партия от която нищо не зависи.

Това заяви министърът на здравеопазването Петър Москов по повод снощното решение на ДСБ да оттегли подкрепата си за кабинета, но той да остане на поста.

Възможността да се отиде на предсрочни избори сега е най-опасното нещо за държавата, моето решение е опит да се предотврати това, обясни Москов. В следващите дни ще се съсредоточим върху това да се предложи нов министър на правосъдието, за да продължат реформите в съдебната система, категоричен бе Москов. 

Той заяви, че проблемите в Реформаторския блок са много и организацията трябва да промени начина си на функциониране. ГЕРБ е такъв, какъвто беше и преди една година, това е предсказуема организация и в доброто, и в лошото. Въпросът е и РБ да стане предсказуем, допълни Москов. 

Не съм направил нищо различно от това, което направих преди една година - станах министър от Реформаторския блок, обясни решението си Москов. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.12 2015 в 12:55

Познатия рефрен на Бойко- БСП е виновно( а всъщност всички 240 хрантутници са еднакво виновни). Вие всички, скъпи народни избраници , ако действително бяхте толкова благородни и загрижени за благото на хората , колкото се изкарвате, България щеше да процъфтява. Поне престанете да се изказвате така високопарно да мислите, че народът е малоумен и ви се връзва на смешките.

13.12 2015 в 21:53

А, и в качеството на какъв този пуяк ще търси министър на правосъдието? Може би като солташак (както се казваше в казармата) на Тиквун?

13.12 2015 в 21:50

Не мога да си спомня коя година в Парламента четоха "Приказка за стълбата". Москов явно не е бил там.
В началото и той казваше колко грозна е земята и колко лошо живеят хората. Започна да изкачва стълбата, за да разгроми мафията. И първо си продаде слуха и започна да чува само каканиженето на Боко колко хубаво е всичко. После си продаде зрението и започна да вижда само успехите си.
Сега изкачи последното стъпало и продаде сърцето и душата си. И както в онази приказка той стана един от тях макар сега да убеждава всички и най-много себе си как се бори за сраведливост.
Предателят си остава подател завинаги. А сега този пудел предаде и името си. И когато Боко го смачка дано си спомни кой е бил.

13.12 2015 в 20:50

Аз отдавна съм забелязал че у нас за всеки Левски има по един поп Кръстьо, за всеки Бенковски - по един дедо Вълю. Нацията ни не се е променила много от 1876 г., освен че е по-оскотяла и образованието не се тачи. Политицкия процес, както го наричаше "другаря" Петър Младенов, е пълен боклук.

13.12 2015 в 18:31

С болка признавам, че другарите от ДСБ са ми по-малко симпатични дори от банкянския Батман.

13.12 2015 в 17:57

"Му way",но има още "One way ticket",от която пък следва"Ticket to the moon"....а да не забравяме,че често пътят към ада е послан с добри намерения.

13.12 2015 в 17:46

-Хайде на бас,че няма да си подам оставката-каза Москов на премиера и тутакси спечели бутилка уиски. Едва първата реформаторска победа над статуквото стана факт и последва мигновена реакция:-Хайде на бас че няма да ти я приема-отвърна Борисов и прибра бутилката.

13.12 2015 в 16:54

A конкретно, проблемът на РБ е че няма реформи. Няма и да има! Ще има стабилно управление на ДПС, което лекично се прикива зад 208 депутата в НС.

Щом това търпиме, значи го заслужаваме!

13.12 2015 в 16:03

неприятен инцидент. Пуши ми се пура.

13.12 2015 в 15:12

Изглежда, че да бъдеш с ДСБ е равносилно да си дадеш и ума и достойнството под аренда на Кънев.Къде остава правото да отстояваш мнението си, ако то е различно от това на другите? В драгалевската лаборатория изследваха ли риска от последствията от мелодраматичната оставка на самопроизвелия се шеф на РБ? Само на мен ли ми се струва, че няма никакви разлики в поведението на политическия елит и т.нар. твърди ядра при нито една партия у нас.Простото правило е: или си с нас или си враг(лумпен,мафиот,наркоман, алитерат,мръсна гад и т.н.)? После защо хората не искали да гласуват - ами, защото като в онзи виц за избора на жена, като влезеш в тъмната стаичка все на български политик ще налетиш.