Quantcast

Борисов: Ако БСП ни победи на изборите, ще ги подкрепим

Ивайло Анев Последна промяна на 27 септември 2014 в 11:30 13130 32

Бойко Борисов.

"Ако БСП ни победи, защото на 5 октомври е възможно да бъдем победени от БСП, аз ще ги подкрепя във взимането на решение в името на стабилността". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в интервю за Дарик радио.

Той допълни още, че е изключително разтревожен, че след изборите в страната може да няма стабилност. "След 5 октомври има реален шанс да не се направи правителство и това да ни повлече в много тежка, неизлечима криза, години наред", категоричен беше Борисов.

Според него дори и висок изборен резултат на ГЕРБ, не означава стабилност. По думите му резултатът на ГЕРБ ще покаже в какво състояние са останалите партии. " И ако ни е мила държавата, след това да сядаме и да търсим начин за минаване през тази изключително тежка криза, без да фалираме и да си разбием държавата," заяви лидерът на ГЕРБ.

Борисов отрече съвместно управление с ДПС и ББЦ, защото "няма организация на ГЕРБ в страната, която би подкрепила такова решение." 

"От Реформаторският блок се държат така в последния месец, че явно не искат коалиция”, заяви още Бойко Борисов.

Борисов обяви в интервю за Reuters в четвъртък, че разчита много на БСП и не изключва широка коалиция след изборите.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.09 2014 в 17:17

"антон-е"-може и да не го прочетеш моя отговор...но,чудно ми е всички ли в герП сте толкова тъпи ,като вашия "БОС" бОйко бОрисов?...Надявам се този път да не достигнете и 500 гласа..и ви го пожелавам...в кочинката на ндсв има място и за вас...

28.09 2014 в 12:34

Новина !


СЪВРЕМЕННИЦИ СМЕ НА ПОГРЕБВАНЕТО НА СВЕТОВНОТО ЗЛО РУСИЯ !

Погребалната агенция "ПУТИН ЕООД", след наближаващата физическа кончина на Русия, ще прекрати своето съществуване. Физическият собственик на погребалната агенция, Владимир Владимирович Путин ще бъде съден в Хага от Международният наказателен трибунал, за геноцид извършен срещу човечеството.

---
* Геноцид - целенасочено и систематично унищожаване, частично или пълно, на дадена национална група
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------

Юлия Латинина

По-долу препечатахме за вас статия на руската писателка и журналистка Юлия Латинина, публикувана във вестник „Новая газета” - Москва:

" Путин превръща руската мечка в суровинно мезе за китайския дракон !"

В западните медии, особено в специализираните, вече се появиха анализи за това как инатът на Путин да се противопоставя на Запада на всяка цена води Русия в устата на китайския дракон, който налапва руския газов и петролен бизнес със смъртоносна хватка, поглъщайки го бавно, но сигурно.

Китай, който има най-големият валутен резерв в света, е винаги на линия за нови и нови кредите за боледуващия руски бизнес в добива на петрол, а напоследък- и на газ. При условия, диктувани от Пекин, разбира се. Така Китай вече необратимо е подчинил двете основни пера на руската суровинна индустрия, която все още се бори да задържи руската икономика над водата в бурния световен икономически океан.

Още по-интересно за любознателните читатели, включително за путлеристите в България, запленени в „гениалността” на своя вожд в Кремъл и евразийската му авантюра в геополитиката, е да се запознаят по този въпрос с оценката на руски независими експерти, като Юлия Латинина. Тя дава нагледни примери за безнадеждното изоставане на Русия от шеметното технологично развитие на кипящата сред младите американци бизнесенергия и стига до извода, че Русия няма какво да продава, освен природни изкопаеми ( и в частност- газ). Поради което Русия е “потъващ Титаник” по думите й.

Статията на Юлия Латинина е публикувана в „Новая газета” в Москва със заглавие:

„За това как се отнася Китай към Русия, е лесно разбираемо като сравним две церемонии” и с поясняващо подзаглавие за увеличаващата се дистанция в изоставащата Русия спрямо САЩ в областта на космическите технологии „Космическа разлика”.22/09/2014

„Миналата седмица в Душанбе имаше церемония за началото на строителството на таджикският участък от централнозиатския газопровод, който води до Китай. Строителството бе открито от таджикския президент Емомали Рахмон и президента на Китай Си Цзинпин.

Не ви ли смущава нещо в абзаца по-горе ? И аз бях объркана, ето за какво. Когато преди две седмици на 1 септември, се проведе церемонията за строителството на “Силата на Сибир” (същия газопровод, който ще доставя газ на Китай на цена, както експерти смятат, под себестойността), на събитието присъстваха президентът Владимир Путин и първият заместник-премиер на Държавния съвет на Китай, Джан Гаоли .

Китайците не правят нищо случайно. Церемониите са в кръвта им. И ако държавният глава на Китай ходи на гости на Рахмонов , а при Путин изпраща заместник, това показва, че Централна Азия, от гледна точка на китайската геополитика, е по-важна за Китай, отколкото “бавно потъващия кораб”, наречен Русия.

Между другото – по време на церемонията, където Си Цзинпин отсъстваше , Путин обяви продажбата на дялове на китайците от находището Ванкор принадлежащо на “Роснефт”. Откъсната от западните кредити, с огромна задлъжнялост, с намаляваща продукция, “Роснефт” тихо се предава на Китай.

В крайна сметка това води до факта, че нямаме какво да продаваме, освен газ. И то на загуба. Да, и дори китайския президент не благоволи да посетите откриването на тръбопровода, където началникът на Новия Китайски Суровинен Придатък обяви началото на разпродажбата на “Роснефт” в полза на Китай ""


Превод от руски – Васил Костадинов

28.09 2014 в 12:31

----------------------------------------------------------------------------------Млади хора, млади умни глави, не хвърляйте гласа си на 5 септември на вятъра...
Гласувайте за ГЕРБ на парламентарните избори независимо, че вашите политически възгледи не съвпадат напълно с идеoлогията на пп ГЕРБ !
Нека първо с обединените усилия на над 1,400,000 българи да изхвърлим агентите на Москва - БСП, АБВ, Атака... в небитието ЗАВИНАГИ...!
След това идва Вашето време и времето на Вашите деца да живеете свободни и
ЗАВИНАГИ НЕЗАВИСИМИ ОТ РУСИЯ - ДЪРЖАВАТА НА ЗЛОТО !
Тогава поправете кривите неща в държавата ни !
=========================================


ИСКАТ ЛИ РУСНАЦИТЕ ВОЙНА ?
Ами те друго не правят, освен войни !
--------------------------------------------------------
Преценете сами :

...В своя меморандум към Царя през 1900 година руският генерал Куропаткин написал, че :
..."за последните 200 години цели 128 години от тях са преминали за Русия във войни. И от тези 128 години войни само 5 не са били завоевателни, а отбранителни, а останалите 123 години са все завоевателни войни".
...Руския историк И. Соловьев казва, че :
... "от 1240 г. до 1462 г. (тоест, за период от 222 години) — двеста са минали във войни и нашествия".
...А. Сухотин пресмята, че :
..." от 14 -и до 20-и век за период от 525 години цели 329 са минали във войни.
С две думи : Русия е воювала през 2/3 от годините на съществуването си".

* БРАТОВЧЕДИТЕ Сталин и Хитлер, дружно започват Втора Световна ВОЙНА, поделяйки си Полша на две.
След два месеца СССР агресивно окупира Балтийските държави и започва завоевателна война с Финландия.
* Що се отнася до т.н. Отечествена война , тя е отбранителна САМО в началото, а след това си става завоевателна.
Москва окупирва и ПОРОБВА половин Европа.

Та на въпроса:

Иска ли Русия война?
АМИ ТЯ ДРУГО НЕ ПРАВИ, ОСВЕН ВОЙНИ...!

През цялото си престъпно съществувание - войни, войни и войни, а ако случайно не воюва извън границите си, тоест, в годините на "мир", тогава Русия практикува тероризъм навсякъде по света, износ на революции, разпалване на граждански войни в други държави.

Ето това е Русия – огнище на заговори, посегателка на реда в чуждите държави, сеячка на анархия.

... и това означава, че руснаците са една варварска кръвожадна банда !!!
Има ли друга такава нация, народ, държава ? ...
Колко генонид и Холокост са донесли на света !
...и пак някой да пише за "загадъчната руска душа" или за "руската интелигенция"...
...ще видите сами, че корените на най-видните и интелигентни хора не са руски, а повечето са немски, италиански, френски, шведски, еврейски, украинци, шотландски /Лермонтов/ и какви ли не други...
САМО ПАЛАЧИТЕ В РУСИЯ СА РУСКИ СПЕЦИАЛИСТИ...,
... този занаят им се предава генетично и го работят от много столетия.

... т.н. "руски народ" са варварски народ, защото са тъканта на варварската държава Русия ! Те не са "героичните солдати", а са:
... вечните бандити, злодеи, разбойници, грабители, похитители, пирати, мародери, корсари, убийци, крадци, главорези, престъпници, завоеватели...!

... т.н. "руски народ" е изостанал, защото никога не е живял в демокрация и никога не е бил възпитаван в друго, освен в агресивен шовинизъм...
... руските диктатори като всички тирани водят войни, за да задържат властта си...
... между другото руснаците съвсем не са едни хрисими миролюбци, добродушковци и т.н., а са едни крайни
националисти и шовинисти с огромно мнение за себе си...
...Вижте им физиономиите на руснаците - извратени простаци-алкохолици...
...Жените им станаха световните курви...
... така наречената, Отечествена война, се превръща в отбранителна след като полуевреина-полугрузинец Сталин разбира, че Хитлер е разгадал плановете му за "освобождаване" на Европа,.. т.е. Отечествена война е била отбранителна по принуда само в началото.
Ако всичко се беше развило според плановете на бандита - "бащицата на народите" - кучето Сталин още щяхме да се кълнем във вярност първо на великия СССР, пък след това на РБ.
/...дядото на сифилистика Ленин по майка – Александър Бланк, е син на житомирския евреин Мойше Бланк/

пп.
.................................................................................
По М. Лермонтов
(Към предателите на България от партиите
АБВ, БСП, Атака...)

... Но има и божествен съд, агенти московски !
Има ужасен съдия, който ви очаква;
Той не може да бъде купен с вашето крадено злато
и пъклените ви мисли и планове той знае предварително.
Когато ви съдят, напразно ще прибегнете към злословия:
Подлостите няма да ви помогнат отново
и вие няма да можете да отмиете с вашата черна кръв,
праведната кръв на народа, пролята от вас !
========================================

27.09 2014 в 23:43

Един въпрос към №30 - Мухата-Лайнярка от Драгалевския нужник.
Чичото на Гъзът или Гъзът на Чичото е с по-миризлив задник?
Ти, №19 трябва да знаеш понеже редовно ги целуваш.
Кажи си бе Гъз!!!

27.09 2014 в 21:51

Туската сапунка добре се заплете. Доган какво ли е намислил пак

27.09 2014 в 21:49

Смях, а ако не ви победи какво правим ? Няма как 4 партии да купувате гласове за да нямате алтернатива и едновременно никой да не ви желае па да изглежда и правдоподобно. Като плюеш много после какво ближеш

27.09 2014 в 20:46

Лоша реклама няма. колкото и да ДУБЛИРАТЕ НИКА на стария "Професор Балкански".

Първа частна Банкянска начело с техния ЕДНОЛИЧЕН СОБСТВЕНИК Тиквочев са си просто едни БИВШИ КОМУНДЕЛИ, БИВШИ МИЛИЦИОНЕРИ, БИВШИ ФИЗКУЛТУРНИЦИ, БИВШИ ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ, БИВША ЧЕРВЕНА НОМЕНКЛАТУРА.

Гробаджиите и турците готват коалиция БОСТАН. Мазната банкянска филия е готов на всичко, само и само да се докопа до властта да краде ТОЙ с неговата мутро-милиционерска шайка, вместо БСП. Миналия си предсрочно прекатен поради народни прости мандат ГРОп НЕ изпълниха НИТО ЕДНО ОТ ПРЕДИЗБОРНИТЕ СИ ОБЕЩАНИЯ.

Айде сега затова гласувайте пак за тях, обаче тоя път няма да им се рамине толкова леко, само с камъни. Ако някой си е въобразил, че народа ще търпи безропотно ДА СЕ УВЕЛИЧАВА ЦЕНАТА НА ТОКА точно преди отоплителния зимен сезон, защото така са му разпоредили от бетонния бункер в Южния парк, много се лъже.

27.09 2014 в 18:46

Тиквате вече и на всеослушание обявява, че се завръща към корените си. Милиционер ДС кадър и популист, няма как да е десен.

27.09 2014 в 17:39

Има единствено един логичен изход-не гласувайте за герб!Не гласувайте за този фалшив /уж десен/бОйко бОрисов.Той е само един слуга на ДС!