Quantcast

Бареков и Сидеров със съвместен брифинг в парламента, отричат коалиция

Нели Чолашка Последна промяна на 13 ноември 2013 в 13:32 7092 48

Волен Сидеров и Николай Бареков се ръкуват в парламента.
Волен Сидеров и Николай Бареков се ръкуват в парламента.

 

Бившият телевизионен водещ и настоящ лидер на гражданско движение "България без цензура" Николай Бареков се появи в парламента днес и даде брифинг заедно с лидера на "Атака" Волен Сидеров.

Бареков обяви, че е дошъл при Сидеров в качеството му на председател на парламентарната комисия за конфликт на интереси, за да му връчи два сигнала за конфликт на интереси срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

В сигналите се твърди, че Борисов е имал участия във фирма - "Джи Ем Би травъл къмпани" ООД, докато е бил кмет на София и главен секретар на МВР. Данните били от "Търговския регистър"

Бареков обеща да качи подробна информация по сигналите в блога си. Той не пропусна злостно да атакува лидера на ГЕРБ.

"Адвокатът на Борисов обяви, че през 1994 г. Борисов е оцелявал и затова е направил тази офшорна фирма. Той лично пък сподели, че е бил "див каратист". 94-та година той е бил мъж на около 40 години, би е доктор на науките - пожарникарски, но все пак доктор на науките. Не приемам, че този човек през 1994 г. е бил див каратист, може би е бил, но само по манталитет.

Тогава хората наистина оцеляваха, но като продаваха дрехи втора ръка на Илиянци. Офшорните фирми през 94-та година са много сериозен инструмент и виждам дългата ръка, на госпожица Цветелина Бориславова. Сега да се прави на човек, който хал хабер си няма, ми се вижда крайно съмнително", обяви Бареков.

Сидеров също влезе в тази риторика с думите "Не зная защо Борисов обижда бойните изкуства и защо каратистите да са диви. Чел съм, че бойните изкуства изискват голяма дисциплина, не можеш да ги наречеш диви".

Бареков призова Борисов да напусне парламента и партията си, както направи Христо Бисеров и обяви, че двамата са "политически двойници".

Разликата между двамата е само тази, че по времето, когато Бисеров е бил главен секретар на СДС, Борисов е въртял бухалката, смята бившият телевизионен водещ.

На въпрос към Бареков защо сега търси подкрепа от Волен Сидеров, след като преди време се изказа много критично за партия "Атака" и я нарече ксенофобска, Бареков обяви: "Ние имаме много сериозни, бих казал тежки политически различия с г-н Сидеров и с неговата формация, но съм длъжен да кажа, че тази партия претърпя сериозно развитие през последните години дори и идеологическо.

Ние сме тук при Сидеров в качеството му на председател на въпросната комисия. Когато структурираме нашето движение, ние ще бъдем ситуирани в центъра. Приемайте ни като патриотично настроени хора, но сме и европейци и в момента не желаем да влизаме в политическа полемика".

 

 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.11 2013 в 17:11

Поля, липсваш ми тук :D

13.11 2013 в 21:03

Бареков си свърши работата.Сега трябва и другите да го направят.Така истината ще излезе на яве.

13.11 2013 в 19:35

Няма никакво значение кой е разкрил тия офшорлийски далавери. Те трябва да се разследват от съответната комисия в НС, и след това, ако има данни за престъпление, материалите да се предадат на правоохранителните органи и да се сезира прокуратурата. Обръча около Тиквата се стяга с всеки изминат ден.

13.11 2013 в 18:39

Е няма как да не се е срещнал с Доган. Нали и двамата са негови ибрикчии.
Поне със задните му части .. :)

13.11 2013 в 18:34

Какво става когато се съберат две лекета? - Петно, като прибавим и Петното, станаха 3, като добавим и останалите от Атака, дрехата е за боклука, и ги изхвърлиха на бунището на историята, опозорени и омерзени, станали нарицателно за подлост, предателство, неуравновесеност(меко казано), подлизурство, служение на интересите на чужда държава, лъжа и каквото ви дойде наум олицетворяващо падението на индивида смятащ се за човек без да притежава необходимите качества да се нарича така.
ПОЗОР ЗА СЕМЕЙСТВАТА ИМ. СРАМ ЗА ВЯРВАЩИТЕ ИМ

13.11 2013 в 18:31

Още малко ще плеснат с ръце и ще се прегърнат. Душички! Тези двамата ще ги взема в моето шоу.

13.11 2013 в 18:12

Между другото не мисля, че това е кой знае каква новина - ако беше отишъл някой друг за сигнала нямаше да се залива с толкова хейт - ама нали е Бареков и дай сега... Иначе това, че Сидеров е луд може да му помогне специално в тази комисия..

13.11 2013 в 18:00

Да, може би не сме наред. Досега да не разберем, че когато човек внася сигнал следва и вълнуващ фотошутинг с инстанцията, приемаща сигнала, така да се каже за спомен на бъдещите поколения ;-) .
Ааа, сега ще подготвя и аз един сигнал да внеса, че белким ми направят такова фото със Сидеров у парламенто :-).

13.11 2013 в 17:17

Лошото е, че както се казва комунягите без кръв не дават власт...

13.11 2013 в 17:16

Хани, искам да ти отговоря така, който с голям се заиграва, голя отзаде получава...А бай ти Стамишко освен кака ти Моника и 5-6 баби другите не го съжаляват, аз също няма, да му дърпат квото им е кеф! ;)