Времето в неделя - облачно и с дъжд в цялата страна

OFFNews 06 май 2017 в 19:18 4940 0

Времето в неделя - облачно и с дъжд в цялата страна

Времето в неделя ще бъде облачно, като преди обяд от запад ще започнат превалявания, които постепенно ще обхванат цялата страна. Очаква се преваляванията да бъдат придружени с гръмотевици. Без валежи ще бъде времето единствено в югоизточните райони на страната. 

Очакваните максимални температури ще достигнат 21°- 26°.

По Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна над северната част, където в следобедните часове, на места ще превали. Вятърът ще е до умерен от югоизток. Максималните температури ще са 14°-19°. Температурата на морската вода е 15-17°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала, след обяд, на юг ще се усилва до 3. Над планините ще има значителна облачност, с превалявания от дъжд и гръмотевици. Ще духа умерен до силен вятър от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 14°, на 2000 метра – около 7°.

В началото на следващата седмица вятърът ще е от северозапад, умерен, временно силен. На много места в страната ще има валежи, след обяд и преди полунощ придружени с гръмотевици. Температурите ще се понижат още. В сряда ще е доста хладно, с променлива облачност, значителна преди обяд, на места ще има и слаби превалявания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!