Удължават забраните по "Цариградско шосе" до 1 септември

OFFNews 28 август 2015 в 05:48 2796 0

Забраната за влизане на пътни превозни средства по южното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” между ул. „Акад. Людмил Стоянов” и моста над бул.„Д-р Г.М.Димитров” се удължава до 1 септември, съобщи "Столична общиа".

Движението на пътни превозни средства ще се извършва двупосочно в северното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” в същия участък.

Остава и пренасочването на автобусните и тролейбусните линии от бул. „П.К.Яворов“ в северното пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ до ул. „Незабравка“, а от ул. „Незабравка“ до ул. „Д-р Любен Русев“, които се движат в южното локално пътно платно, съгласно въведената временна организация на движение. 

Тролейбусите от линии №№ 4, 5, 8 и 11 ще се движат с изключени токовзематели, на дизелови двигатели, като спазват временната организация на движение. Спирките, разположени в южното пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ в ремонтния участък  „ул. Александър Жендов“, „Хотел Плиска“ и „ж.к. Изток“ са изместени в южното локално пътно платно срещу съществуващото си положение.  

До 1 ноември пък ще се движи автобус № 505 от "Орлов мост" до парк-музей „Врана“ всяка събота и неделя от 9.00 до 16.30 ч.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови