Тапа на Орлов мост от днес, след три дни е ред на Околовръстното

OFFNews Последна промяна на 11 август 2017 в 06:29 6242 1

Ремонтът на столичния Орлов мост започва от днес, въвеждат се промени в движението. 

До 21 август се забранява влизането на пътни превозни средства по входното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” (от страната на сграда „Царевецъ“) от края на разделителната ивица /ул. Виктор Юго/ до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” /източно пътно платно/. Движението ще се извършва двупосочно в срещуположното пътно платно, съобщи Столична община. 

От 13 до 21 август се забранява влизането на пътни превозни средства по входното пътно платно през пл. „Орлов мост” ( бул „Евлоги и Христо Георгиеви”) между североизточно и северозападно пътни платна. 

За същия период се променя маршрутът на автобусна линия № 213: в посока Централна гара – от пл. „Орлов мост” направо по бул. „Цар Освободител”, по бул. „Васил Левски”, по ул. „Шипка”, наляво по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и по маршрута си. В посока ж.к. Младост 4, маршрутът на линията не се променя. 

Закрива се спирка пл. „Орлов Мост“ за тролейбусни линии №№ 4, 5, 8, 11 и за автобусни линии №№ 280 и 306. 

Разкрива се временна спирка на бул. „Цар Освободител” след пл. „Орлов мост” в посока бул. „Васил Левски”, която ще обслужва тролейбусни линии №№ 4, 5, 8 и 11 и автобусни линии № 213, 280 и 306. 

Превозните средства от обществения транспорт ще спират на всички съществуващи спирки по променените маршрути.

Превозните средства от тролейбусни линии №№ 4, 5, 8 и 11 ще се движат на дизелови двигатели в посока СУ „Св. Климент Охридски” от „Полиграфически комбинат“ до временна спирка "Орлов мост“. 

От 14 до 21 август се променя маршрута на следните автобусни линии: № 9 в посока СУ „Св.Климент Охридски” ще се движи от ул. „Оборище” направо до бул. „Васил Левски”, наляво по ул. „Шипка” с крайна спирка СУ „Св. Климент Охридски”. В посока Автобаза Искър – от ул. „Шипка” без промяна в маршрута.
Автобусна линия № 72: в посока ж.к. „Западен парк” – от ул. „Оборище” направо до бул. „Васил Левски”, по бул. „Цар Освободител”, по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и по маршрута си. В посока хотел „Плиска” – от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” наляво по ул. „Ген. Гурко”, надясно по бул. „Васил Левски”, надясно по ул. „Шипка”, наляво по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, надясно по ул. „Оборище” и по маршрута си.
Автобусна линия № 75: - в посока СУ „Св. Климент Охридски”– от бул. „Мадрид” направо по бул. „Янко Сакъзов”, наляво по бул. „Васил Левски”, наляво по ул. „Шипка” с крайна спирка СУ „Св. Климент Охридски”. В посока Автостанция „Гео Милев“ – от ул. „Шипка” наляво по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, по бул. „Мадрид” и по маршрута си.
Автобусна линия № 213: - в посока Централна гара – от пл. „Орлов мост” направо по бул. „Цар Освободител”, надясно по бул. „Васил Левски”, надясно по ул. „Шипка”, наляво по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и по маршрута си. В посока ж.к. „Младост 4” – от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” /Театър София/ надясно по бул. „Янко Сакъзов”, наляво по бул. „Васил Левски”, наляво по бул. „Цар Освободител”, направо по бул. „Цариградско шосе” и по маршрута си.
Автобусна линия № 280: в посока СУ „Св. Климент Охридски” – от бул. „Цариградско шосе” налявопо бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, по ул. „Ген. Гурко”, по бул. „Васил Левски”, по бул. „Цар Освободител”. В посока Студентски град – от бул. „Цар Освободител” направо по бул. „Цариградско шосе” и по маршрута си.
Автобусна линия № 306: в посока СУ „Св. Климент Охридски” – от бул. „Цариградско шосе” наляво по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, надясно по ул. „Ген. Гурко”, надясно по бул. „Васил Левски”, по бул. „Цар Освободител”. В посока ж.к. „Младост 2“ – от бул. „Цар Освободител“, по бул. Цариградско шосе и по маршрута си. 

От 15 до 21 август се забранява влизането на пътни превозни средства по дясната пътна лента от северното платно на Околовръстен път при пътен възел „Симеоновско шосе” на 165 м в посока Перник. Движението ще се извършва в останалите две ленти от пътното платно в същия участък. 

От 22 до 27 август се забранява влизането на пътни превозни средства по две ленти от дясната страна на северното пътно платно на Околоврътен път при пътен възел „Симеоновско шосе” на 165 м в посока Перник. Движението ще се извършва в останалата една лента от пътното платно в същия участък.
От 29 август до 3 септември се забранява влизането на превозни средства по лявата пътна лента от северното пътно платно на Околоврътен път при „Симеоновско шосе” на 165 м в посока Перник. Движението ще се извършва в останалите две ленти от пътното платно в същия участък.

От 4 до 11 септември се забранява влизането на пътни превозни средства по дясната пътна лента от южното пътно платно на Околоврътен път при пътен възел „Симеоновско шосе” на 165 м в посока Пловдив. Движението ще се извършва в останалите две ленти от пътното платно в същия участък.
От 12 до 17 септември се забранява влизането на превозни средства по две ленти от дясната страна на южното пътно платно на Околоврътен път при пътен възел „Симеоновско шосе” на 165 м в посока Пловдив. Движението ще се извършва в останалата една лента от пътното платно в същия учасък. 

От 18 до 24 септември се забранява влизането на превозни средства по лявата пътна лента от южното пътно платно на Околоврътен път при пътен възел „Симеоновско шосе” на 165 м в посока Пловдив. Движението ще се извършва в останалите две ленти от пътното платно в същия участък.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8374

1

Emigirl

11.08 2017 в 11:29

Елате всички в София, да видите колко епрекрасно..