Световни експерти ни учат как да преподаваме чужди езици

Министър, ректори и директори на лекция за качествено образование

OFFNews 29 юни 2017 в 14:25 1786 0

Световноизвестни експерти в чуждоезиковото обучение се събират този уикенд в София. Майкъл Кериър и Тери Леманис ще споделят опита си в преподаването на чужди езици на млади и не толкова млади хора на лекция тази събота в рамките на ежегодната конференция „Иновативни подходи в управлението на езиковите институции”, която се открива на 30 юни, петък, от 19:00 часа в зала „София Сити” на „Сити Хотел” в столицата.

Сред очакваните гости на форума са редица изявени в областта на образованието обществени личности - министърът на образованието Красимир Вълчев, началникът на РУО – София - Ваня Кастрева, директорът на Британски съвет – България – Любов Костова, както и ректорите на НБУ д-р Пламен Бочков и на УНИБИТ проф. Стоян Денчев. Събитието ще бъде уважено още от експерти по чуждоезиково обучение от РУО, директори на държавни и частни училища, ръководители на департаменти по чуждоезиково обучение от държавни и частни университети, управители и академични директори от частни институции, предоставящи чуждоезиково обучение, представители на издателствата и разпространителите на литература за чуждоезиково обучение.

В събота, 1 юли, от 9:30 часа пръв на подиума ще излезе Майкъл Кериър, който ще даде ценни съвети за това как да поддържаме образованието в училище в крак с най-новите технологии и най-новите тенденции в чуждоезиковото обучение. След него на трибуната ще се появи и Тери Леманис, който пък ще говори за практическото приложение на обучението по английски език.

Събитието се организира от Българска асоциация за качествени езикови услуги „Оптима“ в партньорство с EAQUALS (Европейска Асоциация за качествени езикови услуги), Британски съвет - България и Експрес пъблишинг. За участие в конференцията е необходима и

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!