Психолог: Обичам лошите момчета е просто песен

OFFNews 01 август 2023 в 08:28 1499 8

Младен Владимиров

Снимка Архив

Психологът Младен Владимиров

Трябва да се обърнем към подрастващите момичета и да им кажем, че „Обичам лошите момчета“ е просто една песен“. 

Това заяви психологът Младен Владимиров, като коментира случая с насилието над момиче от Стара Загора и последвалата вълна от протести в страната снощи, по бТВ. 

„Не избирайте такива с татуси, не избирайте такива, които работят в дискотека. Не избирайте такива с черни тениски и бели зъби. Не избирайте такива, които имат „Аз“ местоимение. Не избирайте такива приятели, които са в пробация. Избирайте нормалното“, призова Владимиров.  

Той се обърна и към бащата на 18-годишното момиче, който заяви, че не познава Георги. 

„Не е номерът да изберете само хубаво, бутиково име на детето си. След това се грижете за него. 18-годишно е дете, нищо, че по закон вече е пълнолетна. Разберете с кого излиза вашата дъщеря и вижте, когато си качва снимки и си прави сторита с лошите момчета с черни тениски“, посъветва психологът.

По думите му Георги е имал профил на насилник. Имал е две деяния и е бил в период на пробация.

„Трябвало е да се направи оценка на риска и да се види, че това момче всъщност може да извърши престъпление. Могло е да се направи много ясна превенция, за да не се стигне до тези 21 рани“, твърди Младен Владимиров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

8

случайно прочетох

01.08 2023 в 12:59

Този се беше изказал и за бащата на Сашко (детенцето с аутизъм, което беше изчезнало).
Някой знае ли къде е завършил "Психология"?

14469

7

случайно прочетох

01.08 2023 в 12:52

Младен Владимиров или няма деца в тинейджърска възраст или, ако има са смотани.
Няма как на влюбено момиче да кажеш-този не е свет, харесай си някой смотльо, който ще стане "психолог"!

17439

6

мнение от IP

01.08 2023 в 11:44

Да ме извинява психолога, ама много е задръстен. Първо - на протеста имаше едри хора с черни тениски и с татуси. Второ - има садисти - слабички, с чиста кожа. Трето - той има ли 18-годишна дъщеря? Както и да се грижим за децата си, никой не е застрахован от среща със садист.

936

5

escrin

01.08 2023 в 11:38

@dolivo.

Абе ти си бил голям разбирач ве, пичага.
А така, кажи му на тоя тъп психолог да се образова. Той не ги разбира тия неща, друго си е вещото познание на някакъв тип в интернет.

Ако можеше да осъзнаеш какви глупости си написал, сигурно щеше да се хвърлиш от някоя тераса.

Да не си някакъв охранител в Делта Гард, че толкова ти бръкна тоя господин психологът?

22548

4

dolivo

01.08 2023 в 10:03

Колкото един мъж изглежда опасен, толкова по желан е от младата цена. Попитайте ги.

Има причина - вероятността да защити поколението и жената от друг насилие е по-голяма и жената има нюх на милиони години към това.

А това , че може да се обърне тази възможност на обратно не значи че ще се обърне. Не може да кастрираш всеки опасно изглеждащ, защото потенциално би могъл да набие или убие някой. В този свят има зло, и когато се прояви, ти трябват защитници също толкова опасни, но построени в главите точно както трябва.

Тъпо интервю на посредствен слаб добро момче чичак. ГЛЕДАЙ го на какво прилича само.

Бащата на девойката, междудругото е един друг пример за добро момче някак възпроизведе се. Ако беше опасен или с мъжка среда около себе си, примерно ловджийски, оня младеж дали щеше да си позволи такова нещо?

Ще си трае гадна, щото знае че ще папа олово.

Не разбира чирак психолог динамиката на мъжа в опасна среда . А псевдо опасните атентати като татуировки и аз не ги така, но това е

22548

3

dolivo

01.08 2023 в 09:50

Да не говорим, че жената има силата да превърне лошо момче в истински мъж, и това е част от обаяние и предизвикателството към младата жена , да преобрази и трансформира.

22548

2

dolivo

01.08 2023 в 09:49

Лошите момчета има причина да ги харесват момичетата, да проучи , има бол литература.

И "лош" е период в съзряването на младежа, където търси катализират на силата и енергията си. Виж , като засегне младежа в този модел, и метро барока го изражда в насилие, обаяние се превръща в подло зло.

Т нар добри момчета често са чесро лош епи-генетичен материал с ниска енергия и лоши двигателни навици, което еволюционно води до недъгави деца с много голяма вероятност. Дори гена да им е по принцип ок, е повреден в разгръщането му от начина на живот.

Тъй че гн Псевдо психолог, страха не може да е водещ при избора на партньор. Играете си с древни инстинкти, които не разбирате.

5827

1

pisnamiotmutri

01.08 2023 в 09:35

този психолог да се поинтересува какъв ефект има музиката над подрастващите и тогава да дава мнение. Затова мафията налива толкова в чалга и селяния. Вижте тренда за Бг в птуб и ще видите как са ни подготвили за циганизацията след десетина години.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика