Проф. Константинов: Много хора ще умрат, преди Европа да реагира на терора

ОFFNews 01 април 2016 в 20:22 4972 11

Проф. Михаил Константинов.

„Свидетели сме на война, която се води срещу християнската цивилизация и Европа. Реакциите на Европа са смешни, дори обидни и не са начина, по който трябва да се справим със заплахата. Аз съм убеден, че Европа ще намери сили и ще излъчи необходимите хора, които да победят нашествието. За съжаление, много хора ще умрат преди това“.

Това заяви проф. Михаил Константинов пред "Фокус", като допълни, че ако не бъдат взети спешни и крути мерки - скоро ни чака нов Хитлер. По думите му, в момента Европа повтаря Мюнхенската стратегия от 1938 г.

 „Тогава, за да бъде доволна възраждащата се нацистка Германия, те ѝ даваха всичко, което поиска, за да ги остави на спокойствие. Въпреки това, тя не ги остави. Накрая Хитлер беше победен, но загинаха 60 млн. души.

Това до голяма степен се повтаря сега. Наблюдаваме Ваймарски синдром в Европа, при който хората се докарват до гняв и чувство за несправедливост. Това е много опасно, защото много бързо може да излъчи съответния тип ръководител и да станем свидетели на това, което сме виждали навремето“, коментира проф. Константинов.

Той прогнозира бъдещи терористични атаки в Берлин или Мюнхен. След тях, според него, политическата картина в Германия драстично ще се промени, защото германският народ няма да позволи да бъде мачкан до безкрай.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!