Мигрантите влизат в спалнята ни, германските мъже се държат като мухльовци

OFFNews 04 март 2016 в 08:09 14760 29

Граници се пазят със сила, в момента има нашествие на бежанци. Това са престъпници, има законни начини за влизане в дадена държава. Да се затварят граници сега е все едно крадецът да е в едната стая, а вие да затвряте вратата към другата. 

Това заяви математикът проф. Михаил Константинов по Нова тв. Според него бежанците, които идват по вода, трябва да бъдат спасени и върнати в страните си. 

Трябва да се замислим кога ще спрат да идват - когато за тях стане лошо тук, заяви социологът Андрей Райчев. Трябва да спрем да бъдем привлекателни за мигрантите - те трябва да чуят, че в страните, за които са тръгнали, бият и няма ядене. Не че ги хранят безплатно и има голи жени по улиците, обясни той. Дания плати за рекламна кампания в Бейрут, за да каже колко е лошо там за мигранти, даде пример Райчев. Трябва да се свърши работата с лапачката, коментира той. 

Може много да обичате някои хора, но ако те започнат да ви влизат в къщата, да ви се качват на леглото и да закачат жена ви - вие ще ги спрете и изгоните, няма да се държите като мухльовци, както се държат в момента германските мъже. Това се случва в момента с мигрантите, каза Константинов. Безумие е да се праща българска армия по границата без оръжие, има само една армия без оръжие на света - това е пленената армия, мотивира се той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!