Обещание от Фандъкова: къщата на Вишнева ще бъде възстановена

ОFFNews 19 юли 2017 в 20:46 3586 1

Снимка Спаси София

"Любимата на всички софиянци къщичка на спирка „Вишнева“, която пострада от пожар тази сутрин, ще възстановим в най-кратки срокове", написа в официалния си профил във фейсбук кметът на София Йорданка Фандъкова.

"Звеното за аварийни дейности на Столична община вече започна разчистване и обезопасяване. Пожарът е засегнал част от покрива и дървената дограма на прозорците. Вече са направени два огледа от пожарната и СДВР и очакваме да научим причините за пожара", допълва Фандъкова.

Тази сутрин къщата до спирката на ул. "Вишнева" бе в пламъци.  Засега не е ясно каква е причината за пожара, но според полицаите и пожарникарите на място става дума за умишлен палеж.

В сградата се държат инертни материали за поддръжка на трамвайните релси.

Изгорял е покривът на конструкцията, която служителите на градския транспорт са използвали, за да складират материалите за поддръжка на трамвайните релси. При инцидента няма пострадали.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

1

Стефан

20.07 2017 в 03:34

Хубаво бе, госпожа. Какво друго, обаче, освен двата лева за покрива, и сигурно "санирането"?
Що не се качиш на трамвая, и не видиш че няколко километра наоколо, гората е кенеф? За хора и насекоми. Също така - лежбище на клошари?
Там гората е не просто болна, тя умира. От глупостите на зелени, сини, прочее видове "природозащитници"?
Да, а полицаите, които отговарят за него район, всъщност нямат право и да го поглеждат. Триста забрани, и всичките - по-висши от вменяваните им по закона за МВР задължения.