Нови маси за тенис в "Заимов", слагат още 5 в Борисова

OFFNews Последна промяна на 16 юли 2015 в 12:57 3431 3

Монтирането на тенис маси на открито е част от програмата ни за развитие на масовия спорт. Тази година започнахме с Борисовата градина и парк „Заимов”. Предвиждаме да продължим с монтиране на тенис маси и в междублокови пространства, защото това е един от обичаните спортове.

Това каза днес кметът на София Йорданка Фандъкова, която заедно с председателя на Столичен общински съвет Елен Герджиков присъства на демонстрационен мач по тенис в парк „Заимов”. В градината са поставени нови 4 тенис маси, а в Борисовата градина ще бъдат поставени 5. На турнира участваха ученици от СМГ, 153 спортно училище, търговско-банковата гимназия и Спортен клуб „Надежда”.

Изпълнението на тенис масите е съгласувано и с Федерацията по тенис, посочи Елен Герджиков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.07 2015 в 13:55

Справка - това са разходи за не повече от 4000лв. !!! Явно е било доста трудно и дълго обмисляно решение. 4 години са го обмисляли, а първия месец набързо смениха лимузините си сменени и по времето на Ореха за да могат да оглеждат районите по-удобно.

16.07 2015 в 13:50

Колко години беше кметичка и се сети предизборно удобни за медиите работи. Малко е смахнато да ти остават няколко месеца и да започваш подобни работи, които беше логично да почнат още първата година. Здравето и спортът са приоритет все пак.. или греша?

16.07 2015 в 13:17

Предлагам на общината да "откриват" масите една по една, в различни дни. Така ще има ежедневно позитивни сигнали към електората а и медиите ще се напълнят с повече снимки на нашите мъдри ръководители. Хвала им...