Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Кои са най-полезните функции при онлайн залозите

OFFNews 25 юли 2021 в 17:02 765 0

Онлайн букмейкърите разработват помощни функции, които осигуряват на залагащите пълен контрол над активните селекции. Благодарение на тези инструменти, за които ще научите детайлно в ревюто на Winbet в efirbet.com, можете да затваряте текущи залози, да променяте фишове и да съставяте едномачови комбинации. Задължително е при избор на хазартен оператор да проучвате помощните опции, тъй като са ключови за печелившото участие.

Създай залог (Bet Builder)

Иновативна опция, която отскоро се предлага в букмейкърите. Чрез нея можете да създавате прави колонки, включващи множество пазари от един двубой. В повечето оператори е налична единствено за залагания на футбол, но има и такива, които я предоставят за баскетбол и тенис.

Важно е да се съобразите с максималното количество на пазарите и да научите правилата за уреждане на фишовете. Например, ако само един маркет бъде уреден като непечеливш, целият залог ще бъде загубен. В случай на отменено събитие – облогът се връща в баланса. Ползите на “Създай залог” са свързани с избора на повече събития от даден мач. В листата с предложения попадат залози за краен изход, голове, корнери, хендикап и други.

Пряко предаване

Забелязва се значителен ръст на онлайн букмейкърите, предоставящи пряко предаване в секция “На живо”. Предават се събития от различни спортове, но най-следени са футболът, баскетболът и тенисът.
Картината се отличава с високо качество и прецизна точност. Отсъства коментар на живо, но се наслаждавате на атмосферата по трибуните.

В българския бранд WinBet също има лайв стрийм, но е достъпен само за електронни спортове.

Затваряне на залог

Най-използваният бетинг инструмент, който предоставя възможност на залагащите да предотвратят сериозни загуби. Известен е като Cash Out и се предлага в повечето оператори. Чрез него контролирате активните си фишове, затваряйки ги преди приключване на срещите.

Предлаганата сума се равнява на процент от потенциалната печалба, в зависимост от обстоятелствата. Ако резултатите се развиват в полза на залагащия и остават няколко минути до края на срещите, логично е нейната стойност да бъде в по-високи граници.

Трябва да сте внимателни с употребата на Кеш-Аут, когато разигравате бонуси, тъй като затворените залози не допринасят за усвояването им.

Срещат се компании, които предоставят допълнителни възможности за затваряне като автоматичен и частичен Cash Out. Първата опция може да се използва, ако не следите развоя на срещите, докато при втората се затваря само част от залога.

Тракер в реално време

Букмейкърите помагат на потребителите, залагащи на живо, с актуална статистика и тракер на живо. Научавате за най-ключовите показатели – голове, удари, притежание на топката, корнери – и базирате прогнозите си спрямо действията на терена.

Мач тракерът Ви показва случващото се на игрището в реално време – кой владее топката и в коя половина се развива играта. Когато се случи важно събитие – гол, картон, дузпа – получавате известие в браузъра.

Редактирай залог
Случвало ли Ви се е да поставите залози, но след това да се чувствате неуверени в избора си? Благодарение на функцията “Редактирай залог” имате право да направите корекции и да промените първоначалното си решение. Услугата се предлага в ограничен брой компании и трябва да се внимава с употребата ѝ, когато се разиграват бонуси. Възможно е да се редактира залог на живо, ако няма блокирани събития.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews