Quantcast

КНСБ излиза на национален протест

OFFNews Последна промяна на 11 декември 2014 в 07:30 3077 4

Хиляди членове на КНСБ ще излязат на национален протест днес заради пенсионната реформа и бюджет 2015 г.

Очаква се в демонстрацията участие да вземат над 5000 души.

Шествието тръгва в 11:00 часа от сградата на КНСБ и ще стигне до Министерски съвет. Там синдикатите ще връчат декларация на правителството, след което ще се насочат към сградата на Народното събрание.

Президентът на КНСБ Пламен Димитров подчерта, че действията на КНСБ са за защита на правата и интересите на работещите българи през бюджетите за Държавното обществено осигуряване за 2015 г. и Държавния бюджет за 2015 г.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.12 2014 в 22:17

Тези педали са много гадни...
Хора, не им вярвайте... те не искат да свалят правителството... те само така се правят защото видяхя че народа има много русфобско настроение, те разбраха че народа не вярва вече на боко тиквата - голям русофил, нито пък на деформаторския блог - коалиция от отпадаци като иван костов, меглена кунева и касим дал. Те видяха че хората разбраха всички партии какви са... и те сега, за да не би да има революция, правят антиправителствен протест за да може хората да си кажат... ами то комунистите искат да свалят бойко и/или радан, значи щом БСП иска да свали това правителство, значи това правителство е истинско...
Не хора, това правителство е проруско антибългарско, ние трябва да направим революция срещу всички... и ако дойдат тези комуняги или някой други, ние трябва да ги линчуваме, и тогава да видим дали ще дойдат пак.

11.12 2014 в 17:58

Точно така е.. някой трябва да протестира с-у самите тях аз съм на първа линия .... ненужни боклуци !!!

11.12 2014 в 10:10

Ето ги другите несменяеми фараони. От колко години сте бе господа ? Какво постигнахте ? Не е ли време да спрете да изпълнявате поръчки и да си ходите ?

11.12 2014 в 10:05

РУБЛАДЖИИТЕ ИЗПЪЛЗЯХА ОТ СЯНКАТА!ЦЕЛИ СЕ ДЕ СТАБИЛИЗАЦИЯ НА РБ.И МАЯ МАНОЛОВА ИЗПЪЛЗЯ ОТ ДУПКАТА!!ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!!!!!!!!!!!