Интервю с Невена Тодорова за предстоящата Вечер на добродетелите

OFFNews 22 октомври 2021 в 18:17 1704 0

Публикуваме интервю с Невена Тодорова, която е управител и собственик на групата SEG, под чиятo шапка влизат 8 фирми и брандове (София Ивент Център, Конгрестехник, Сценио, Diana’s Angels, Syntegra Partners, SEG Virtual HUB Krivina, VIRTU, X-Real).

Г-жо Тодорова, за 7-ми път Sofia Event Center ще бъде домакин на Вечер на добродетелите – най-голямото благотворително събитие на фондация „За Нашите Деца“. Special Events Group също е генерал партньор, който осигурява безвъзмездно техническото обезпечаване на събитието. Какво Ви мотивира толкова години да дарявате вашите услуги и експертиза в подкрепа на фондацията?

Горди сме с всяко едно от изминалите шест събития и с предстоящото седмо. Какво ни мотивира? Аз бих използвала думата вдъхновение. Вдъхновява ни на първо място екипа, който стои зад този мащабен проект. Който веднъж се е срещнал с Ваня и екипа ѝ, няма как да не почувства вдъхновение и няма как да не се запали от тяхната искра да помага, и да допринесе с каквото може. А сега през погледа на всички изминали събития, правейки равносметка на всички събрани средства и всички реализирани проекти и каузи, няма как да останем равнодушни и да спрем нашата подкрепа, особено в тези тежки за всички ни времена. Ето това ни вдъхновява и мотивира – ясното съзнание, че нашата подкрепа наистина има смисъл, и че е част от нещо много по-голямо.

Какво дава на Вас и Вашия екип участието във Вечер на добродетелите?

Oтново ще използвам думата вдъхновение. На мен лично ми носи изключително вдъхновение и силно удовлетворение, защото именно с нашата работа, която е изцяло свързана със събитийната индустрия, помагаме в осъществяването на това прекрасно събитие. Има много хора, които желаят да помогнат, но или нямат възможност, или не знаят по какъв начин да го направят. Щастлива съм, че ние сме намерили верния път за себе си и даряваме подкрепа. Всеки един член на екипа ни, който участва в реализацията на събитието – като започнем от мениджъра на проекта, дизайнерите, сценичните конструктори, оперативните мениджъри на залата, хигиенистите и стигнем до техническите специалисти – всеки един от тях се чувства горд със своя личен принос и с подкрепата на СЕГ.

Събитийният бранш беше силно повлиян от коронавирус кризата. Как успяхте да преодолеете предизвикателствата?

Глобалната епидемия от COVID-19 нанeсе огромен удар върху събитийната индустрия по целия свят. Тя ограничи изключително възможностите да се правят събития на живо и само в рамките на няколко месеца доведе до еволюция в нашия бранш - събитията на живо преминаха в онлайн формати, реалните декори на физическите прояви се превърнаха във виртуална реалност, а ивент платформите заместиха конферентните зали.
Ние използвахме началото на пандемията, за да анализираме и преосмислим почти всичките си логистични процеси и операции. За всички ни беше ясно, че трябва много бързо да приемем новата „нормалност“ и да отговорим на нуждите ѝ или да загинем. Така много скоро след началото на кризата (в края на 2020 г.) създадохме три нови бранда под шапката на СЕГ, като те не просто дадоха решения за новата нормалност, но ни отвориха и нови пазарни възможности. Създадохме SEG Virtual HUB Krivina - комплекс от 13 студия, които дават неограничени възможности за организиране на виртуални, онлайн и хибридни събития. Създадохме и платформата VIRTU, която пък от своя страна дава възможност за излъчване на онлайн и виртуални прояви с допълнителни функционалности, надграждащи регулярните видеоконферентни платформи и не на последно място на бял свят се появи и новата ни фирма X-Real (от Extended reality), която завършва новия комплекс услуги, предлагайки създаването на виртуален дизайн, 3D сценография, както и визуални анимации от най-висок клас. Може да звучи нескромно, но сме много горди, че оцеляхме и намерихме сили да продължим, макар и в намален състав. Създаването на трите нови бранда е както отговор на новата нормалност, така и естествено продължение и надграждане на портфолиото от нашите one-stop-shop услуги.

Пожелайте нещо на гостите, които и тази година заедно с вас ще преживеят Вечерта на добродетелите!

Искрено пожелавам на всички гости да почувстват искрата и магията на тази вълшебна вечер, всеки по своему да изживее и красивата, и тъжната част от зелената приказка, и всеки по своему да участва в написването на щастливия ѝ край.

"Вечер на добродетелите" ще се проведе на 25 октомври, от 19:30 ч. в "Sofia Event Center", Парадайс мол.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!