Електрически стълб изникна по средата на улица и във Варна

Ива Оприкова Последна промяна на 25 май 2015 в 14:51 6403 7

Снимка Фейсбук

Стълб по средата на шосе създава сериозна опасност за живота на шофьорите. Поредният абсурд по родните пътища е заснет този път на улица "Моряшка" в квартал Аспарухово - Варна.

Кадърът е публикуван в социалната мрежа от адвокат Петър Николов, който е подал и писмен сигнал до кметството. Асфалтираният дирек изникнал на улица "Моряшка" доби широка популярност и предизвика редица коментари в социалната мрежа Фейсбук.

От ОFFNews. bg потърсихме мнението на общинската администрация в район "Аспарухово".

" Улица "Моряшка" е асфалтирана през есента на миналата година след бедствието и наводненията. Имаме писмо до ЕНЕРГО-ПРО за премахване на електрическия стълб още тогава, подали сме всички необходими документи, но вече 8 месеца никой не идва да си свърши работата, а той пречи на водачите на автомобили, които трябва да го заобикалят. Общината няма право да го демонтира, защото електрическият стълб е собственост на енергоразпределителното дружество", коментира за ОFFNews началник"Сектор Строителство" в квартал Аспарухово Стоян Коцев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.05 2015 в 09:26

Аз поне като гласувам за ДПС редовно и виждам ефекта в моя роден град - целия бизнес е наш, партията плаща, пътищата са ни добре! Вие герберите какво направихте а? Затова нашия край никога няма да го имате. Само ДПС!

25.05 2015 в 19:56

По-скоро улицата е изникнала около стълба.

25.05 2015 в 17:40

Никнат като гъби пустите му стълбове, а уж сме нация от гъбари.

25.05 2015 в 17:39

"А как можахте да асфалтирате с този стълб по средата?"

Трудно, изключително трудно!
Но варненските гербери има от кого да се учат - Асфалт паша е тяхното верую и слънце. Те са толкова последователни и решителни, че ако се наложи и Делфинариума ще асфалтират! Те миналата година лунната пътека асфалтираха на Офицерския плаж. Какво знаЙти вий?

25.05 2015 в 15:28

А как можахте да асфалтирате с този стълб по средата? Малоумници.

25.05 2015 в 15:23

Хайде бе. Главния архитект и инженер трябва да издадат една задължителна препоръка със даден срок - 1 месец. Ако не се изпълни пращат бригада да изпълни препоръката. След това една мнгоо тлъста глоба плюс разходите се пращат на Енерго Про за плащане в срок 1 месец.

25.05 2015 в 15:00

А да налага глоби има ли право?

...общинката т'ва...