Quantcast

Депутатите аплодираха на крака на Крисия, Хасан и Ибрахим (снимки)

OFFNews Последна промяна на 18 ноември 2014 в 11:31 10804 18

1/1

Снимка Ивайло Анев

Крисия, Хасан и Ибрахим, които се класираха на второ място в детската Евровизия преди дни, бяха аплодирани на крака от депутатите в Народното събрание.

Те бяха поканени в сградата на парламента от председателя на Народното събрание Цецка Цачева и бяха настанени на балкона на пленарната зала, който е за официални гости.

Преди началото на извънредното пленарно заседание за актуализация на Бюджет 2014 г., депутатите станаха на крака и аплодираха децата.

„Мили деца благодарим за това, че с едно изпълнение вие направихте нещо, което, ние политиците, трудно постигаме. Накарахте българите да се чувстваме по-щастливи и по-единни.

Благодарим ви за това. Желаем ви да бъдете здрави и щастливи, ако може с вашите занимания да имате и едно щастливо детство. Подкрепяме вас, вашите ръководители, хората, които ви откриха. На добър час, желаем ви много нови успехи!“, обърна се към тях Цецка Цачева.

След това Цачева ги покани в кабинета си и лично им наля сокче, беше им приготвила и подаръци.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.11 2014 в 16:37

Първо...когато дори едно дете реши да бъде на сцената,това го задължава да се среща с пресата,да дава интермюта и т.н.Вие искарахте,че едва ли не да орат и копаят са ги накарали...Да те поканят при Президента и Парламента е ЧЕСТ..
Относно расистките изказвания...бих използвал един нецензурен израз...ама хайде да е весело!
Браво на децата и напред!

19.11 2014 в 13:52

Не е добра идея децата да бъдат насила въвличани в ЛГБТ конкурси. #together :/

19.11 2014 в 13:45

К'ви българи бе .Тези лапета да не са изпяли някоя молитва за рамадан . Баси кривия народ сме . Ако бяха и черни ,щяха да са на първо . Ай салам алейкум братя БЪЛГАРИ

19.11 2014 в 12:25

Балканский Професоре,не те ли е срам,да драскотиш такъв очеизваждащ,злобен и перверзен спам??????????

19.11 2014 в 07:44

Браво на децата! Браво и на политиците, че са оценили постижението им!

19.11 2014 в 05:57

Уважаеми проф.Балкански!Имайте поне малко уважение към децата.И стига с този ваш расизъм!Засрамете се!ТИЯ деца показаха, че българи и турци могат да съжителстват заедно и да побеждават!

19.11 2014 в 05:31

Толкова преекспониране, че чак ми се драйфа.Близнаците са здраво стъпили на земята, ама малката фръцла ще вземе да се изключи от реалността. И пак са я облекли в черно като провинциална лелка.Оставете го това дете да си изживее детството.Показват го като мечка,промотират го екстремно като фолкаджийка - да печелят,после ще и трябват психотерапевти.

19.11 2014 в 02:42

Нещо много нагло гледат малките циганета. Любопитно ми е след като толкова много българчета получават постоянно награди на различни международни конкурси, математически олимпиади, спортни състезания - защо точно тези трите с НЕБЪЛГАРСКИ ИМЕНА бяха избрани да се снимат с президента и поканени в НС? Другите истнски българчета по-малко ли заслужават подобна чест? И какво БЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ възпитаваме с подобни жестове?

Отдавам цялата работа на КРИЗИСЕН ПИАР, и безвкусно заиграване с малцинствата, за сметка на МНОЗИНСТВОТО, които носят БЪЛГАРСКИ ИМЕНА. Дали можели да свирят и пеят е вече съвсем друг въпрос, то никой не им отрича на индобългарите и турците, че са музикални в техните си жанрове.

Надявам се следващия път при президента и в НС да бъдат поканени деца с БЪЛГАРСКИ ИМЕНА, прославили България по света. Мултикултурастията се провали на Запад, няма защо да се опитваме да я насаждаме изкуствено тук.

18.11 2014 в 23:03

Алоооо, агенцията за защита на децата, спите ли, не виждатеи, че се издевателства над тия деца? Вече 4-ти ден не ги оставят да се приберат в къщи, да не говорим, че Крисия отиде болна на Евровизията. Родителите, а вие къде сте, защо позволявате да се случва това на децата ви.
Това което се случва с тия деца е отвратително. Колкото и политиците, и Цецка, и президента да се снимат с тях, няма да станат по-харесвани. Точно обратното! ПР-специалистите - спрете да издевателствате над децата. И Бойко да се снима с тях - все тая. Оставете децата на мира.

18.11 2014 в 22:48

А на Боцко ша му разрешат ли да се снима с децата