Приятели на Георги: Само извратен човек може да го убие, ходил е 4 пъти на мач

OFFNews 04 юни 2015 в 08:53 17644 6

Снимка БГНЕС

„Най-разбраното, смирено момче, което съм познавал. Душата на компанията. Не искам да го повярвам“. Така приятелят на убития на пейка в Борисовата градина Георги - Александър, коментира трагедията по бТВ. 

Когато отидох, всичко беше приключило. Линейката дойде точно след сирените, разказа Константин, който е вторият човек след приятелката на Георги Лора видял тялото му в парка. Той, Георги и Лора имали среща, без конкретен повод.

Не мога да си обясня случилото се, Георги на никого нищо лошо не е направил, не е дължал пари. Който и да го е направил, не мога да разбера защо, недоумява Константин. 

Ако Георги имаше някакъв проблем, ако някой го беше заплашил, щеше да ни каже“. „Тези версии, които обикалят медиите, че бил ултрас, че ходил да драска със спрейове, това са неверни неща“, обяви Александър. Той уточни, че Георги бил привърженик на Левски, но е ходил на 4 мача в живота си.  

„Няма откъде да се разбере това, защото най-малкото на мястото беше с червена тениска. Вие искате да ми кажете, че да си фен на футболен отбор е престъпление ли“, запита Александър. „Според мен само един извратен човек би го направил“, категоричен бе той.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!