Две версии за убийството в Борисовата градина

OFFNews Последна промяна на 03 юни 2015 в 08:36 15352 11

Две са основните версии, по които работи полицията по случая с убитото момче в Борисовата градина. 16-годишният Георги Игнатов от Търговско-банковата гимназия в София беше намерен на пейка с прободна рана. 

Случайно нападение, придружено с обир и спречкване за момиче са най-вероятните причини, довели до смъртта на момчето.

Полицията работи по версията за случайно нападение, съобщава bTV. За това свидетелства есемес, който ученикът изпратил до приятелката си. В съобщението той написал, че я чака на пейката. Минута и половина по-късно ѝ се обадил, за да каже, че е намушкан. Когато тя пристига, той вече е починал.

Пред Нова телевизия тази сутрин съучениците на Георги заявиха, че са възмутени от публикациите в медиите, които го изкарват футболен хулиган. Те разказаха, че той е харесвал футбола, но не чак до там, за да ходи по мачове и да хулиганства.

Относно версията за конфликт с момче от Строителния техникум заради момиче, приятелите на Георги разказаха, че е имало пререкание между двете момчета, но не вярват това да е в основата на престъплението. Те отхвърлят и версията за обир, тъй като всичките му вещи са били до него. В тази връзка от всички възможни версия те допускат единствено тази за любовен конфликт, въпреки че не им се вярва и тя да е вярна.

По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Полицията цяла нощ разпитва свидетели и съученици на Георги. Изясняват се отношенията му с други ученици от Строителния техникум, както и последните часове от живота му.

Все още няма официална информация за заподозрян за убийството на Георги. Няма и очевидци. Полицията е взела записите от видеокамерите в района.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.06 2015 в 12:59

Е обадил се на приятелката си , а тя защо не се е обадила на 112? Какво, просто е побързала малко повече ,за да стигне? Не мислчя, че е случайно нападение, да, наистина има достатъчно психияно болни хора, дори с огнестрелно оръжие, ама...

03.06 2015 в 12:09

И защо по дяволите няма камери на всякъде? В друга статия пишеше, че мвр не поставили в района, защото оттам не минавали много хора - предпоставка ако нещо ше става да стане имено там!!!

03.06 2015 в 12:05

А не може ли да е самоубийство? Защо иначе ще звъни на приятелката си?

03.06 2015 в 11:15

Не мога да разбера защо се е обадил на приятелката си, да ѝ каже, че е намушкан, а не примерно на 112 да извика линейка?

03.06 2015 в 10:38

или мангасар или от чернилките които заляха България

03.06 2015 в 09:52

Строителния обикновено е пълен с най-големите боклуци , кандидат-зидаромазачи. Преди 4 години ако помните почти убиха 1 невинно момче без причина, само от злоба. Между другото на този боклук нищо не му направиха.

03.06 2015 в 09:33

Преди няколко години някакви изроди бяха убили едно момче в Борисовата, защото им приличало на гей... Няма да се учудя, ако и това хлапе е привлякло някаква подобна група, защото им е приличало на вегетарианец, примерно. Нека почива в мир.

03.06 2015 в 09:33

Принципно, учениците се обединяват и защитават негласно единствено може да се обединят само ако "се налага" да са срещу учител, който "не им харесва" по една или друга причина. много е ниско нивото в българското училище, най вече от интелектуална гледна точка. Голяма част от родителите не знаят въобще защо са родители. За съжаление наистина това, което става в България не е най-добрия материал...

03.06 2015 в 09:15

До Black

Късно вечер по парковете е ясно, че всякакви откачалки бродят. Но в случая убийството е извършено посред бял ден около 12:00 на обяд...

03.06 2015 в 09:11

Късно вечер по парковете винаги има по 1 група която ходи просто и скача на всеки, щото почти няма хора и е лесно. Я се развикат на някого, я шамар му ударят и тн. Версията за случайно нападение звучи много реална. За каква жена ще ходят в Борисовата да се разправят.