Вече е готов сценарият за следващия филм по Star Wars

OFFNews 12 ноември 2015 в 15:52 8208 4

Сценарият за епизод VIII от сагата "Междузвездни войни" вече е готов, обяви режисьорът Джей Джей Ейбрамс.

Ейбрамс, който засне предстоящият да излезе на 18 декември в кината седми епизод - "Силата се пробужда", ще бъде изпълнителен продуцент и на следващата част, която вече е готов да снима.

Това обаче няма да стане чак до март месец следващата година, когато снимките започват в Ирлания, а самият филм излиза на 26 май 2017 година.

Сигурен съм, че ще започне пренаписването му до безкрай, както се е случвало с предишни филми от поредицата. Срещнах се с режисьора Райън Джонсън и продуцента Рам Бергман. Те видяха работните ни дневници, докато снимахме "Силата се пробужда". Надяваме се двамата да допринесат за това преходът към филма, над който ще работят, да е възможно най-незабележим.

Засега той си няма име, но е ясно, че Бенисио дел Торо ще бъде главният злодей в него. Филмът търси и две актриси за водещи роли на възраст между 25 и 30 години, като няма значение от какъв етнос са.

Засега е известно, че някои от актьорите от "Междузвездни войни: Силата се пробужда" ще се появят и в следващата част. Там ще са и Марк Хамил, Кари Фишър и Харисън Форд, познати като Люк Скайуокър, Лея Органа и Хан Соло.

В момента сценарият за епизод IX също се пише, като той е предвиден да излезе по кината през 2019 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!