Създателите на музиката за "Матрицата" и още 17 групи идват на Wrong Fest

ОFFNews 13 април 2016 в 18:28 3307 0

Двудневният фестивал на открито Wrong Fest 2016 вече е с готов арсенал от 18 актуални групи за 4-тото си издание, което ще се проведе в периферията на столицата на 25-и и 26-и юни.

Хедлайнерите за първия ден на най-слънчевия фестивал в България са британските музикални гении - JUNO REACTOR, чиято музика е основна в саундтрака на култовата трилогия – "Матрицата". Като втори хедлайнер за деня са ирландските рок метъл легенди – THERAPY?.

През втория ден хедлайнери са шведската винтидж рок формация GRAVEYARD и британските инди симпатяги YUCK. По известни имена от българска страна са КОНТРОЛ & ОСТАВА.

Други потвърдили групи за Wrong Fest 2016 са са прогресив / класик рок тупалките от Исландия – The Vintage Caravan; гръцките и румънските рокери Nightstalker & Roadkillsoda; симфоник / джипси брас орк. Карандила; сръбските електро суинг / банкан бийт формации Gramophonedzie & Shazalakazoo; прогресив / дъб групатата Surbahar; инди / алтернатив бандите Macrophone & Jin Monic, машината за рифове – Brond; ска купонджиите Toy Letters както и neo – psych перформерите Comasummer.

За пръв път на Wrong Fest в тазгодишното издание ще има 2 сцени и стилово разнообразие. Също така ще има изградена детска площадка с всякакви съоръжения, надуваем замък и играчки; рампа за хора в неравностойно положение и увреждания, палаткова зона и лагерен огън; охраняем паркинг за велосипеди; джаги; тенис на маса; безжичен интернет; волейбол и футбол и други атракции.

100-те билета "Ранно пиле" бяха разпродадени, а в момента в мрежата на Ticketlogic има на разположение 400 двудневни билетa от 45 лв. Те могат да бъдат закупени и от "The Wrong Bar" в столицата.

След изчерпването им ще бъдат пуснати още 1500 двудневни билета от 55 лв. Фестивалът е с капацитет 2000 души, така че не отлагайте за последния момент.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки