Самоуби се актрисата, обвинила Депардийо в сексуално насилие

OFFNews 19 декември 2023 в 09:30 2005 1

Жерар Депардийо

Снимка Личен профил във Facebook

Жерар Депардийо

Самоуби се актрисата, обвинила Жерар Депардийо в сексуално насилие. Това се е случило на 7 декември – същият ден, в който телевизионният канал France 2 пуска документален филм за обвиненията срещу Депардийо. Причината за смъртта на Еманюел Дебевер не е известна. Тя е на 60 години.

Дебевер участва с Депардийо във филма "Дантон" през 1982 г., но по-късно изчезва от публичния живот - точно на върха на славата си. През 2019 г. тя отправя обвинения към партньора си на снимачната площадка.

„По време на тези снимки „свещеното чудовище“ (както наричат Депардийо заради приноса му към френската филмова индустрия, наред със скандалната му слава, бел.ред.) имаше много работа. Той се възползва от уединението във фургона си. Пъхна голямата си лапа под полата ми, за да ми е по-лесно да говоря. Дори аз не си позволявам да правя със себе си подобно нещо", каза Дебевер.

Депардийо отхвърля обвиненията ѝ, твърдейки, че не е направил нищо подобно. Той казва пред френския вестник Le Figaro, че "никога не е обиждал жена". "Не мога да се съглася с това, което чувам, с това, което чета за себе си от месеци. Най-накрая искам да ви кажа моята истина. Никога, никога не съм обиждал жена. Да обидиш жена е същото като да изриташ собствената си майка в стомаха“, каза актьорът.

За първи път актрисата Шарлот Арнолд повдига обвинения в изнасилване срещу Депардийо, през 2018 г. тя заявява, че се е обърнала към Депардийо, който е дългогодишен приятел на баща ѝ за актьорски съвет. По време на заниманията актьорът я изнасилва два пъти в парижкото си имение. Тя е подкрепена от други жертви на тормоза му – около 13 жени.

Преди това Médiapart публикува разследване, което събира свидетелски показания, показващи сексуално насилие от страна на актьора срещу колежки от 2004 до 2022 г. по време на снимките на единадесет филма. Актьорът отрича всички обвинения.

През 2012 г. Депардийо се отказва от френското си гражданство в знак на протест срещу данъка върху най-богатите и скоро след това получава руско гражданство. В същото време той осъжда руската военна спецоперация в Украйна, но заявява, че продължава да се смята за „руснак“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

870

1

Constanza

19.12 2023 в 10:08

И сега Депардийо сигурно живее на пет квадрата разчистено място в кочината и накъдето и да погледне - все кочина. Да са му честити спестените данъци.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика