Quantcast

„РУПите“ – нова книга на Калин Каменов

OFFNews Последна промяна на 11 април 2014 в 21:20 1645 1

„РУПите“ – това е новото предизвикателство, пред което младият писател Калин Каменов отново поставя полицая Методи Мънев – Мънч, познат ни от „Бинокъл за убийства“.

Разкрита е свръхсекретна рудодобивна мина в Кожух планина, разработвана от Русия, която има кодово име „РУПите”. Пробивът изправя на нокти мъж, готов на всичко, за да опази тайната.

Млада двойка студенти тръгва на излет, но се натъква на нещо странно. В билото на планината се е отворила дупка. Изведнъж комуникациите спират. В същото време техен приятел умира при съмнителни обстоятелства.

Топполицаят от централното управление Методи Мънев – Мънч случайно попада в района. Спокойният излет с приятелката му Милена се превръща в ад. За него няма връщане назад, защото пътят му за изход е отрязан. За да оцелее, трябва да върви само напред. Добре дошли в „РУПите”.

„Мина доста време от първата ми книга, но за мен е важно, че втората - „РУПите“, вече е факт. Само полицаят Мънч продължава развитието си. Действието се развива в Кожух планина, която принципно е обвита в доста мистерии. Освен чисто криминалният елемент, който се разплита, мога да кажа, че книгата ще допадне на феновете на екшъна“, казва Калин Каменов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.04 2014 в 02:05

Офф, българската съвременна литехалтура върви към поредната си номинация за Нобел...
Освен, ако не е платена публикация, защо ни занимавате с подобни анотации? По-добре си пишете главно за Демби-ЕвродУпитат, публикациите за култура и изкуство тук те карат да поглеждаш къде е слънцето в момента.