Последни подробности преди концерта на Timo Tolkki в София

ОFFNews Последна промяна на 24 април 2017 в 17:50 2454 0

Концертът на Timo Tolkki и неговата група ще се състои утре, 25 април в малката зала на столичния клуб "Mixtape 5". Събитието е част от турне по представянето на най-доброто от творчеството на китарния майстор, на което той изпълнява едни от най-силните композиции от времето му със "Stratovarius".

Групата пътува в състав:

Mike Livas - Вокали (Fortress Under Siege, Maidenance, ex Keepers of Jericho)
Timo Tolkki - Китара (ex Stratovarius, Timo Tlkki’s Avalon)
Mikko Härkin - Клавирни (ex Sonata Arctica, Symfonia) 
Santtu Lehtiniemi - Бас (Revolution Renaissance prod)
Alex Landenburg - Барабани (Rhapsody, Mekong Delta)

Клубът ще отвори в 19:00 часа, а концерта ще започне в 20:00 часа. Очаква се събитието да приключи със среща на Timo Tolkki с феновете. 

От BGTSC припомнят, че общата цел е по време на събитието е да няма инциденти, а само положителни емоции. За това е необходимо всички посетители на концерта да спазват неговите правила:

Билети

Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Билета, поканата и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.

Непълнолетни и деца

Едно лице може да придружава максимум двама непълнолетни или деца. 
Заради ограниченото пространство за този концерт билета за всички възрасти е задължителен! Научете още за **Правилата на клуба за достъп на непълнолетни тук: http://on.fb.me/YDzVEe

Животни

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на

- храни и напитки;
- видео камери;
- аудио записващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване;

Снимки и видео

Забранява се използването на видео и аудио записващи устройства освен от акредитираните за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод, в това число и на акредитираните фотографи!

Филмирането на събитието е забранено и подсъдно!

Алкохол, опиати, наркотични вещества и пушене

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

Пушенето в клуба е абсолютно забранено. Лицата, нарушили забраната, ще бъдат извеждани без възстановяване на парите за билета.

Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.

Антисоциално поведение

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета. 

Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба. 

Билети се продават онлайн тук. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови