Laibach обещават поне 2 часа музика и уникален мърчандайз за 21 май

OFFNews 17 май 2014 в 15:43 4331 1

Словенците от Лайбах обещават на българската публика най-малко 2 часа музика за концерта си у нас на 21 май в Sofia Live Club, както и множество стоки от официалния им магазин.

Част от покупките, които ще могат да направят феновете на групата, е уникалната книга „SPECTRE Party Book”. Тя излезе заедно с новия албум на бандата, а идеята се ражда от желанието на колектива да създаде международно Парти движение, чиито последователи да се включат в мисията му да превърнат света в по-добро място.

Книгата съдържа 32 страници, основните тезиси на движението Парти, текстове на песни и регистрационен код. Всеки, закупил си "SPECTRE Party Book", има възможността да се присъедини официално към Парти движението, което му дава достъп до лимитирано съдържание и информация, получавани лично от Laibach.

Друга част от мърчандайза са официалните тениски и стикери на турнето, както и любимите на феновете метални значки VOLK.

Междувременно на 17 май, събота, в клуб Neu!Berlin ще се проведе подгряващо парти и премиера на визуалните материали, използвани за турнето на групата. Адресът е улица „Султан Тепе“ 18.

Двама щастливци ще имат възможността да спечелят и покани за предстощия концерт на Laibach в Sofia Live Club. Ще звучат песни както от новия албум, така и почти всички техни предишни творби. Ще бъдат представени и други групи от Словения, NSK и вдъхновени от Laibach артисти от различни краища на света.

Билетите за концерта на Laibach са в предварителна продажба в касите на EasyPay в страната, онлайн през мрежата на ePay.bg и TixGate.com, а в деня на концерта – и на входа на Sofia Live Club. Организаторите предупреждават, че местата са ограничени.

Повече подробности около концерта и афтърпартито на Laibach в София ще бъдат оповестени съвсем скоро.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови