Massive Attack в София през юни

OFFNews 31 март 2014 в 19:17 6143 0

На 5 юни в Зимния дворец на спорта в София българската публика ще се наслади на чисто новия спектакъл на британците от Massive Attack.

Не само че шоуто на трип-хоп на групата ще е невиждано за публиката ни, но и ще направи своята световна премиера именно в София, където ще бъде показано за пръв път в света.

Автор на концепцията на представлението е Robert Del Naja, но засега повече подробности не са разкрити от групата.

Билетите за концерта вече са пуснати в продажба на промоционални цени от 50 до 80 лв. и може да се купят онлайн на адрес ticketportal.bg и от билетния център на НДК.

Организаторите от EventEase предупреждават, че това е единственият концерт на Massive Attack на Балканите, затова се очаква за него да пристигнат много хора от съседни балкански държави. 

Лимитираната серия “Ранно Пиле” с отстъпка за „Фен Зона” пред сцената и „Зона Правостоящи“ може да се вземе само в магазин Яко, намиращ се в безистена на ул. Граф Игнатиев 43.

Massive Attack са едни от създателите на музикалното течение трип-хоп и една от най-влиятелните и иновативни групи на съвремието ни.

Те изумяват и най-добрите музикални познавачи с нетрадицонните си забърквания на бавен хип-хоп ритъм с нежни вокали, чувствени мелодии, дъб груув, соул и реге. Тази музикална „бъркотия“ от разнородни стилове незабавно се превръща в най-вдъхновяващата хомогенна смес от енергични звуци, които не можеш да спреш да слушаш отново и отново.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews