Кой спечели двойна покана за шоуто на монасите от Шаолин

ОFFNews 23 февруари 2016 в 19:09 3598 0

Приключи играта на OFFNews и "Loud Concerts", в която един от вас можеше да спечели двойна покана за шоуто на монасите от Шаолин, което ще се проведе на 26 февруари, петък, в Зала 1 на НДК.

Победителят е потребител с име Iva, който отговори правилно на въпроса "Каква религия изповядват монасите от Шаолин?", а именно - дзен будизъм.

Припомняме ви, че билетите за партер и първи балкон в Зала 1 са изчерпани и поради тази причина организаторите пуснаха в продажба втори балкон. Билетите са на цени от 30 и 35 лева и могат да бъдат закупени отмрежата на Еventim, магазинитe "Office 1 Superstore", "Техномаркет", "Технополис", OMV, "Picadilly".

В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта на "Loud Concerts" може да бъде свалена декларацията за придружител за спектакъла на монасите.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Интерактивното шоу, което ще позволи на публиката на надникне в тайния свят на китайските монаси и тяхната мистична сила, е с начало 20:00 часа.

На 27 февруари монасите от Шаолин ще демонстрират своите невероятни кунг фу умения и в Арена "Булстрад" в Русе.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови