Пуснаха в продажба допълнителни билети за шоуто на монасите от Шаолин в НДК

OFFNews Последна промяна на 22 февруари 2016 в 15:43 4647 0

Спектакълът "Монасите от Шаолин - Мистичната сила на кунг фу" предизвика огромен интерес от страна на българската публика. Билетите за партер и първи балкон са изчерпани и поради тази причина организаторите от "Loud Concerts" пуснаха в продажба втори балкон. 

 Билетите са на цени от 30 и 35 лева и могат да бъдат закупени отмрежата на Еventim, магазинитe "Office 1 Superstore", "Техномаркет", "Технополис", OMV, "Picadilly".

В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта на "Loud Concerts" може да бъде свалена декларацията за придружител за спектакъла на монасите.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Интерактивното шоу, което ще позволи на публиката на надникне в тайния свят на китайските монаси и тяхната мистична сила, е с начало 20:00 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови