Филм-концертът "Хари Потър и философският камък" идва в София

ОFFNews 27 октомври 2016 в 15:29 8884 1

Филм-концертът "Хари Потър и философският камък" идва в София на 25 февруари в Зала 1 на НДК. Билети ще се продават от 10:00 часа на 28 октомври в "Ивентим".

Концертът ще включва цялата музика в изпълнение на живо от симфоничен оркестър на фона на кинопрожекция на „Хари Потър и философският камък“. Публиката ще има възможност да преживее отново магията на филма, прожектиран с висока разделителна способност върху 12-метров екран, като същевременно се наслаждава на професионалното музикално изпълнение на незабравимата музика от Джон Уилямс. 

„Поредицата от филми за Хари Потър е едно от онези случващи се веднъж в живота културни явления, които не престават да носят радост на милиони почитатели по света. Имаме огромното удоволствие да Ви представим за първи път възможността да се насладите на изпълнение на живо от симфоничен оркестър на спечелилите много награди композиции, докато любимите ленти се прожектират на екрана. Това ще бъде едно незабравимо събитие“, коментира Джъстин Фриър, президент на "CineConcerts" и продуцент/диригент на серията концерти по сагата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови