Иън Гилън започва европейското си турне от София

OFFNews 25 октомври 2016 в 14:24 5518 0

Остават броени дни до концерта на Иън Гилън в София на 4 ноември в Зала 1 на НДК, откъдето рок легендата поема на турне в Източна Европа. 

Великият музикант ще излезе на сцената, за да ни припомни любимите хитове „Smoke on the Water“, „Hush“, „When a Blind Man Cries“, „Perfect Stranger“ и много други, подкрепен от групата на кийбордиста на Deep Purple – Don Airey Band и оркестъра на Софийска филхармония под диригентството на Стивън Бентли-Клайн.

Специален гост на концерта ще е групата Papa Le Gál, в която соло вокал е дъщерята на рок музиканта - Грейс Гилън.

Иън Гилън и част от екипа му пристигат у нас на 1 ноември. Същата вечер той ще бъде специален гост в „Шоуто на Слави“.

Той много държи да опита местен специалитет, докато е в София, а за закуска в деня на концерта е поръчал смес от различни меса и сирена, плодове и фрешове. Обядът му ще включва домашна супа, няколко вида салати и плата с месни деликатеси, сирена, авокадо, люти чушки и хумус, всичко това обилно полято с шампанско "San Pellagrino".

Входовете на Зала 1 на НДК в деня на концерта ще бъдат отворени в 19:00 часа. Най-напред на сцената в 20:00 часа ще излезе дъщерята на рок музиканта и нейната банда, като изпълненията им ще продължат около 45 минути. Очаква се Иън Гилън заедно с Don Airey Band и оркестъра на Софийска филхармония да превземат сцената в 21:15 часа, като шоуто им ще продължи поне час и половина.

Ограничено количество билети за концерта на Иън Гилън на цена от 60 до 120 лв. все още могат да бъдат закупени от касите на "Тикетпро" и "Ивентим".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови