Хороскоп за 12 – 18 януари от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 12 януари 2019 в 00:00 1803 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Следващите дни идват с доста поводи за празнуване, но сега е редно да не се оставяте само на купонджийска вълна. Иначе част от Овните ще се представят в по-незавидна професионална светлина, а вторник и сряда носят куп рискове. Втори от знака попадат в неподходящо обкръжение, трети си въобразяват, че са незаменими. Преценете дали не е по-разумно да се захванете самостоятелно с някои идеи от понеделник или да се върнете към проверени съюзи, обещават повече шансове. В любовта спокойно, но уверено воювате за мечтано щастие.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Труден период, макар че ви се иска да се посветите на близките и личните им празници, които предстоят. Телците се натъкват на доста пречки в работата си, а отлично разбират, че трябва да я свършат безукорно. Във вторник ще има и финансови притеснения, в сряда не се чувствате много разбрани, после може да се помъчите да налагате темпо и мнение, да спорите с повод и без. По-добре се съсредоточете в задачите и следете за нов шанс, уменията ви впечатляват. В личен план едни се радват на здрава връзка, други сега разкриват сърцето си...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Сигурно ви се ще позитивните промени и в деловата област, и в личния ви живот да настъпват по-бързо и по-категорично, но сега се налага да проявите търпение. Група Близнаци от понеделник ще хвърлят много енергия в рутинни неща, след време те ще им донесат по-високи постове и печалби. Все пак не се мъчете да налагате идеи в екипа си, може да си навлечете излишни ядове във вторник и сряда. Со кротце со благо ще укрепите партньорствата в четвъртък, в петък дела сами се ускоряват. Направете си голям празник с най-обичаните.

РАК (21.06 – 21.07)

Първите дни на периода ви карат да обърнете сериозно внимание на работата в екип, от вас зависи сега да мобилизирате останалите, да изисквате ефективно използване на времето и по-високо качество. Раците са умели организатори, до вторник ще покажат блестящо това. От сряда обаче бъдете по-тактични, едни се претоварват със задачи, други не признават, че са в по-слаба позиция. Е, до петък не е уместно да спорите, а да заздравявате партньорствата си. В личен план май ще се наложи да се откажете от купони, но като имате високи цели...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Динамичен и напрегнат период, може и да не остане време за празнуване на именни и рождени дни. Лъвовете са общителни, бързо откриват интересните шансове за изява и печалби и ще се товарят до крайност, за да използват и тях, и влиятелното покровителство. Пречките от понеделник ви насочват към нови взаимодействия, ще бъдете взискателни за приключване на започнати задачи в срок и без пропуски. В сряда сте по-категорични, но в четвъртък е добре да търсите нова информация, услуги. Любовта и дружбата ви са просто безценни.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Вашето 7-дневие не е леко, в работата никнат сериозни пречки, в ред случаи ви мъчи колегиална интрига. Девите ще бъдат по-сдържани и благоразумни, не всеки въпрос може да се реши от раз, бъдещи проекти следва да чакат, може да поискат да ги променят. През уикенда не се месите в чужди дела, но и съвети не щете за своите. Скоро ще проличи, че сте ориентирани точно и промените са ви от полза, водят и съюзници. От сряда избягвайте разпри и да сте прави за работа, пари, за вас ще е тягостно, няма как да промените и другите засегнати.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Периодът е уморителен, в петък не поемайте извънредни задачи и обещания за помощ към близки, предишните дни ви подлагат на изпитания. През уикенда Везните да не протакат деловите ангажименти, шефът им има голямо доверие. В понеделник гледайте да се преборите с проблемите в партньорствата, не са приятни, а може да ви докарат и финансови ядове. Ще намерите решение, във вторник – и нужни услуги, но не от рода. Сряда и четвъртък ви възнаграждават за усилията и за творческия подход. Съвсем заслужено е щастието ви любовта.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Вашето 7-дневие е най-динамично, служебните ви задължения са бол. Доста Скорпиони ще се хванат здраво за работа, в понеделник да внимават това да не доведе домашни разправии. Вторник ви налага къса пауза преди да се заемете с новите идеи, до четвъртък трудностите се трупат и трябва голяма енергия за преодоляването им. А и скромност, околните смятат, че им дължите услуги, не бързат да приключат ангажименти, не държат на качество. В петък се откриват пътища, носят информация и срещи. Е, всичко съобразявайте с плана на шефа.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Предстоят доста празници, за Антонов- и Атанасовден гледайте да освободите време за купони. Стрелците винаги имат идеи за делови начинания, още през уикенда се вижда, че не бива да прибързват. Стабилизирайте партньорствата си, искайте услуги от приятели, понеделник ще ви натовари и отговорността за всичко ще е ваша. От вторник тръгвате на път, търсите повече информация, а случайни срещи ще ви радват с шансове за изява и печалби. Някои поемат и част от задачите на колеги, съюзници. Скоро и любовта ще ви окрили за успех.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Това 7-дневие е за най-близките и бита, макар че работата няма да пострада от вашия избор. През уикенда Козирозите си налагат строг режим, в понеделник се занимават само със своите задачи, във вторник идват и оферти за изява и печалби. Не е зле да поискате компетентен съвет, да се допитате и до приятел, усещат се интриги, изкушават ви с нереални шансове. От сряда приносът ви в екипа е осезаем, мобилизирате и колеги, и роднини, но не парадирате с това. В любовта повечето от знака ще се радват на завидна хармония и домашен уют.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Чудесен период, макар че вторник ви притеснява за финанси. През повечето дни ще полагате подчертани усилия за укрепване на деловите си съюзи. До Антоновден Водолеите да организират скромен купон за приятели и колеги, за Атанасовден искат да се скрият от разправиите в службата и в кръга им. Вие си знаете, но наистина най-голямо внимание дължите на близките и особено на любимия, там всеки ваш жест е от огромно значение. От събота до понеделник се справяте с много дела и много научавате, в сряда търсете и нови партньори.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Стремите се към положителни промени в работата, а и за лични неща, може да са ви обещавали подкрепа, препоръки, услуги. Рибите да се стегнат и да гонят делата си упорито още от уикенда, в понеделник току виж разберат, че някои хора са забравили думите си. Във вторник ще си направите нова стратегия, ще преподредите задачите и ще ги изпълните стриктно, без да чакате потупвания по рамото. Наистина, не се впрягайте толкова в чуждите похвали, четвъртък и петък ви окуражават с реални резултати. За любовта си решавайте само вие...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови