Хороскоп за 9-15 февруари от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 09 февруари 2019 в 00:00 2886 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Динамично 7-дневие, а като се добави и изобилието от поводи за празнуване – планирайте си много внимателно времето. Доста Овни в понеделник следва да действат предпазливо, имат шансове за печалби, но и рисковете, особено в екип, не са малко. От вторник до четвъртък е добре да разчистите някакви слабости в работата, новите ви ангажименти ще са плодоносни, ала и малко по-трудни. Ще ви окуражи благодарност на хора, на които помагате от сърце, а и стари колеги ви ценят високо. За лични неща си намерете подходящия кръг.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

За вас 7-дневието не е леко, трябва да бъдете много бдителни при обвързване в партньорства, при уреждане на общи финансови неща. Телците да се държат настрана от хора, които пренебрегват писани и неписани правила. Уикендът носи доста спорове, и в следващите ще бягате от такива теми, срядата е и уморителна, и притеснителна. В четвъртък изберете между по-самостоятелна изява и други сътрудници. Петък е за път и проучване на нова информация, не са изключени раздели, но ако сте посели добро семе – ще дочакате добър плод.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Предстоящите 7 дни просто летят и в деловата сфера, и при уреждане на лични дела, а като се добавят и куп празнични поводи... От уикенда още Близнаците да си наложат режим, и килца се трупат, и глътка им се отваря. В понеделник пречките ги подтикват да търсят услуги, съюзници, от вторник до четвъртък имат енергия за преуспяването на цял екип. Добре е да не се претоварвате, а и да намерите компромис за спорове с отдавнашни опоненти. Не всички от знака ще протегнат ръка за помирение. Необвързаните да не се хвърлят в авантюри...

РАК (21.06 – 21.07)

Периодът е динамичен, очертават се промени, вероятно е вие да ги искате или да сте ги подготвили. Влюбените могат да открият у себе си и у избраника си положителни качества, които да направят връзката им по-здрава и щастлива. В работата за Раците ще има повече и по-отговорни задачи, от понеделник – и шансове за постъпления. Бъдете внимателни с близките – до четвъртък можете да ги ободрите, да им дарите чудесни мигове за отдих и развлечения. Това не намалява деловите ви усилия, а сте бдителни за изненади, няма как без такива.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

През тези 7 дни се заредете с търпение и благоразумие, макар че сигурно ви се ще да се хвърлите в битки за осъществяване на деловите си проекти. Лъвовете до четвъртък ще следват чужди идеи, от тях също могат да извлекат полза, ако проявят гъвкавост, такт. В понеделник се отворете за общуване, припомняйте стари идеи и уговорки. Във вторник се товарите с куп задачи, за доброто и на близки е. От сряда контролирайте амбициите си, не за всички цели е време, а и силите ви не са безкрайни. В любовта не допускайте самозаблуди като някога.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Хубав период, вероятно е чувството ви за удовлетворение в деловата и личната сфера да идва от преодолените пречки, а и от постигнатото съгласие по важни въпроси. През уикенда Девите да бъдат по-грижовни към тонуса си, чакат ги куп задачи. В понеделник сте доволни от постигнатото, но няма да афиширате това пред околните. Във вторник-сряда поемете и от задълженията на колеги и близки, после избягвайте спорове, а и напомняне за приноса си. В любовта има разногласия, но намирате решението, с което връзката ви предизвиква възхита.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Това 7-дневие носи куп делови и лични задачи, но вие сте мобилизирани и ще се справите с отговорностите. От уикенда Везните чувстват прилив на сили, да внимават да не избият в спорове с близки, познати и колеги, вторник и сряда са напрегнати. Просто заложете на присъщия си такт и на отстъпчивост, така всичко ще се развие по добър начин. За Свети Валентин може да си доставите голяма радост, поемате инициативата в любовта в свои ръце, уреждате важни въпроси или поне ги задвижвате. Скромност и строгост ви придават силен чар.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

За вас 7 уморителни дни, още от събота се погрижете за тонуса си, помъчете се да привлечете подкрепа и разбиране от по-близки. Доста Скорпиони ще се спъват в тези проблеми до сряда, в ред случаи може да повторят стари грешки, но и в работата, и в личен план усилията им са упорити, последователни и искрени, така че ще отбележат добър развой. От Свети Валентин се радвате на по-хармонични отношения, задачите потръгнат, някъде и с помощ от роднини и приятели, печалби и повишение се очертават. Вие вече сте наясно с нещата...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Напрегнат период за вас, имате куп идеи и ви се ще да ги видите осъществени точно сега, но едва ли може да стане толкова бързо. Част от Стрелците да си изяснят важни детайли, в понеделник навярно са за финанси, във вторник за помощници, организация на начинанията. От сряда сте готови да спорите, но бързо ще разберете, че няма смисъл, по-добре помолете за епизодични услуги. Петък е тежък, а вие поемате нови и нови ангажименти. Бъдете грижовни към тонуса си. Все още не е момент за големите любовни и житейски откровения.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

През следващите дни съзнателно издигнете стена между себе си и околните, не искате да ви влияят в лични неща, а в работата има куп проблеми за оправяне. Козирозите ще поддържат равномерно темпо, но дали са достатъчно бдителни? Едни се въодушевяват бързо от шансове за успех и печалби, втори подценяват ситуации, предупреждаващи за щети. В понеделник се товарите и с чуждите задължения, после малко залитате по финансови изгоди, а резултатите ще се множат с упорити старания. Помирите ли се с любим, загърбвате миналото...

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Динамична седмица, ще упорствате по плана си, но дръжте и сметка за своите сили. Още през уикенда се преуморявате, нагърбвате се със задачи на близки и познати. Водолеите да не споделят идеи за работа от понеделник. Някои хора в кръга им не заслужават доверие, други от знака пък да внимават за обективни спънки, а и от критичността на околните ще боли. Във вторник сте готови да отговорите в същия тон, но от сряда енергията ви расте, подреждате нещата лека полека. За някои проблемите са в любовта, чужд съвет не им трябва сега.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Хубав период, а вие отделяте доста време за близки и обичани, така че ще заздравите взаимоотношения, а и ще ги опазите от опити на интриганти да ви се месят. Някои Риби са имали делови колебания, от уикенда се ориентират към хора, с които делата им ще тръгнат. Е, има и други, които избират по-самостоятелни изяви, но те с времето ще привлекат съмишленици, помощ. В понеделник и вторник се радвате на постигнатото, срядата е за общуване, в четвъртък мобилизирате екипа си за успехи. В петък забавете темпо, отморете.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови