Цветелина Каменова: Астрологически сега преживяваме грандиозна смяна на епохите – от Риби във Водолей

Лия Бранева 10 август 2023 в 09:43 23725 5

Цветелина Каменова

Снимка Профил във фейсбук

Цветелина Каменова

Цветелина Каменова е родена в София, завършва журналистика и връзки с обществеността в НБУ. Над 10 години се е занимавала с реклама и продажби в големи рекламни агенции и телевизии.

През последните 12 години Цвети активно се отдава на заниманията с астрология, завършва различни курсове и осъзнава, че единственият начин да се усъвършенства е чрез реална практика с хората. Започва да прави анализи на натални карти на близки приятели и така практикува. Отделя огромна част от денонощието си за четене, търсене и намиране на информация и до такава степен се увлича, че превръща астрологията в основното си занимание.

- Попитах ChatGPT доколко можем да вярваме на астрологията. Ето какво ми отговори: „Астрологията е практика, която се занимава с интерпретирането на движението на планетите и други небесни тела и тяхното влияние върху човешкия живот и съдба. Въпреки че астрологията е популярна и много хора вярват в нея, няма научно доказателство, че планетите или други небесни тела действително имат влияние върху живота на хората. Много от хората, които се занимават с астрология, вярват, че движението на планетите може да предскаже бъдещи събития или да даде информация за характера на един човек. Но няма научно обяснение за това как движението на небесните тела може да влияе на човешкия живот.“

ChatGPT е езиков модел на базата на изкуствен интелект. Как може да бъде опроверган с помощта на практиката, интуицията, философията или… някакво друго знание на естествения интелект?

- Астрологията е много древна наука, която се занимава с разположението на планетите в Слънчевата система и тяхното влияние върху хората на Земята. Няма случайни неща във Вселената, всичко следва своя божествен ход. Следователно няма случайности и в астрологията. Доказано е например, че Луната има пряко влияние върху нивото на океаните, респективно и върху нивото на течности в човешкия организъм. Има дял в астрологията, който се занимава с прогностика. Също така не е случайно, че детето се е родило чрез секцио или в седмия месец, или в точно определен час на даден континент.

Конвенционалната наука отрича астрологията и я слага директно в т.нар. езотерични знания. На база на прогностични методи, след даден момент когато конкретно събитие е прогнозирано, можем да проверим дали то се е случило и как точно е протекъл процесът. Мога да направя аналогия с финансовите и борсовите прогнози.

Астрологията е инструмент за себепознание. Важно е да се отбележи, че никога нищо не е на 100%. Колкото повече търсене имаме, толкова повече ще разбираме за себе си и основните си задачи тук на Земята. А работата, която трябва да свърши всеки един от нас много ясно се вижда в наталните ни карти. Това, което разбрах за мен и другите от Астрологията до момента е, че светът е шарен, че възможности и решения винаги има, дори и да не ги виждаме и, че работата върху себе си е най-важна тук и сега.

Какво се случва в момента от астрологична гледна точка?

От астрологична гледна точка започна нов етап през декември 2020 година с кралския съвпад на Юпитер и Сатурн във Водолей. Светът преминава през огромен вибрационен преход на квантово ниво.

Ако върнем времето назад от перспективата на тогавашната реалност, само преди няколко години изглеждаше немислимо да анализираме какво конкретно би означавало това. Но с идването на 2020 г. дойде и пандемията. Тя разтърси всяка държава по света, не само чрез смъртни случаи, но и чрез коренна промяна в навиците и ритъма на ежедневието на всеки човек. Мнозина от нас загубиха работата си, доходите си и бизнесите си. Пандемията породи най-голямата икономическа криза в съвременната история, която тепърва ще се прояви в пълната си степен.

Годините 2021 и 2022 и 2023 са продължение на един дълъг цикъл и затова ги разглеждаме заедно. Това е време на големи промени във всяка държава, всеки дом и човешко битие.

Всъщност човечеството не е преживявало такъв квантов преход по подобен начин досега. Живеем в епохални времена.

Астрологичното обяснение за това е, че преживяваме грандиозна смяна на епохите. Епохата на Риби е продължила около 2200 години. Сега човечеството преминава в епохата на Водолея. Всъщност от около 150 г. ние навлизаме в епохата на Водолей, но сме в началото. Това е и нейната тъмна страна. За съжаление, човечеството изпитва тази ниска октава. Водолеят се управлява от Уран (планета на революцията) и изисква от хората нов подход към живота.

Светът преминава през огромен вибрационен преход на квантово ниво, който е белязан от кралския съвпад на Юпитер и Сатурн във Водолей през декември 2020 г., за който споменах. Връзката Юпитер-Сатурн се случва на всеки 20 години, но тази е доста по-специална. Това е така, защото тя бележи началото на нов 800-годишен цикъл във въздушен елемент и отбелязва края на 200-годишния цикъл в земен елемент. Цикълът в земен елемент управляваше ерата на капитализма и консуматорското общество. Пълна експлоатация на всички земни ресурси на планетата Земя. Въглища, нефт, земеделие и масово производство на стоки и услуги, пари, амбиция, алчност. Сега ерата на материализма е към своя край.

Всичко започва отначало. Но на различна октава. Водолеят е знак, който се намира най-близо до стратосферата. В епохата на Водолей (въздух и свръх интелект) и особено през следващите 20 г. ще има бум на новите технологии. В този смисъл човечеството трябва да внимава да се поучи от грешката на Атлантската раса, която е достигнала революционни върхове и след това е била наказана.

Астрологията се занимава с еволюцията на човешката душа, всяко сливане на човешкото тяло, което е създадено от Бога, с изкуствен интелект и роботизиране ще доведе хората до големи страдания и кармични изпитания. Но както споменах по-горе, в началото на една епоха е най-тъмно, рано или късно човечеството ще осъзнае, че развитието на технологиите няма нищо общо с развитието и еволюцията на човешката душа, което на практика е астрологията.

Какво ни очаква в следващите години?

Човечеството седи на прага на Нов световен ред и въвеждане на единна централизирана валута – дигитални пари. Очакват ни бързи промени в морала на хората, както и в начина на правене на бизнес, зараждащи се още сега през 2023 г. Добре е да започнем да се подготвяме за много социални промени през следващите години.

Ако обърнем внимание върху Уран в Телец, който е в напрегната конфигурация със Сатурн във Водолей през последните няколко години, и само когато това приключи, има надежда да намерим стабилност в нашите икономики и банкови системи.

На 15 май 2018 г. Уран влезе в Телец и се движи транзитно в този знак през следващите седем години - до 2025 г. Телец е земен знак и всичко, което той символизира, е подложено на стрес, напрежение, нестабилност и промени. На първо място това е световната финансова система. На фона на този действащ транзит и с мощните небесни движения на Плутон дойде и въвеждането на Индустрия 4.0. Навлизането на Сатурн в Риби, заедно с променящите се лунни възли, оказват значително влияние върху света и финансовата политика. И това вече може да се види и усети от всеки човек.

Ще изчезнат ли хартиените пари?

Ще останат кредитните карти, които технологично ще бъдат ъпгрейднати. В световен аспект предстои поетапно въвеждане на нова централизирана дигитална валута и, най-интересното, идва и краят на господството на долара. Предстои да видим неговото сриване.

В някои държави ще бъдат въведени електронни документи за самоличност – чипове, в други ще се правят тестове. Предстоят промени и криза в осигурителните (пенсионни) системи.

Криптовалутите също ще продължат своя възход, но скокообразно, нагоре – надолу. Най-вероятно ще бъде създадена и нова глобална криптовалута, която постепенно ще се наложи в разплащанията, за сметка сегашните традиционни валути.

Цените на акциите са динамични, със спадове във водещите борсови индекси през седемгодишния период, в който Уран е в Телец. Повишаване на инфлацията, несигурност в банковата система. Спестяванията не гарантират сигурността, която спестителите по принцип очакват.

Всичко това са неща, които астрологията предсказа през 2018 г. и виждаме, че се случват.

Променя се начинът, по който се обменят стоки и услуги, електронната търговия взема все по-голям дял, възникват нов вид виртуални услуги. Свободата в Интернет е все по-малко, регулациите и правилата – все повече. Големите (сайтове, платформи, соц. мрежи, търсачки) стават по-големи – малките все по-малки и с незначително влияние. Технологичните компании изпреварват по капитализация тези, които произвеждат реални стоки. Възникват нови технологични компании, чиито продукти/услуги са предпочитани, някои от старите фалират (или ще бъдат купени).

Темповете на развитие на хардуера се забавят, но се дигитализира всичко, което все още не е дигитализирано. Технологията smarthome (умен дом) си пробива път.

Уран (богът на небето) обаче не харесва земния знак Телец, защото това е знакът на неговото падение. Това буквално означава, че всичко, което Уран символизира, ще „падне“. Като например самолетите – повишен риск от катастрофи, аварийни приземявания, в сравнение с предходните седем години! Някои космически програми са бъдат „замразени“, има неуспешни изстрелвания на космически апарати. Сривове очакват и глобалния Интернет, вероятно поради претоварване, такива не са изключени и в електропреносните системи.

Голямата дилема пред човечеството е свобода (Уран) или сигурност (Телец). Предвид слабостта на Уран в Телец, хората жертват свободата заради сигурността, но няма да я получат, защото позицията на Уран в Телец е символ на несигурност.

И за да завърша с нещо положително, когато материалното не предоставя сигурността, от която хората се нуждаят, част от тях ще обърнат погледа си нагоре, към звездите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7925

5

Trabajo

27.03 2024 в 23:20

готино.
но "квантови вибрации" не могат да стъпят и на малкото пръстче на "морфичен резонанс".

1000

4

4I4ATA

18.02 2024 в 08:39

Тая на какви наркотици е?

17439

3

мнение от IP

14.11 2023 в 13:42

Ако с това си изкарва прехранта, евала, че намира някой да плати. Явно квантовите вибрации са повлияли на мозъчната ни дейност като цяло...:). Иначе всеки има право да си мисли и говори, каквото му хрумне.

-685

2

Козин Човков

08.10 2023 в 12:37

Може ли да не ни занимавате с глупости?

22548

1

dolivo

15.08 2023 в 07:29

как видя тая края на господството на долара в астрологичните квантови вибрации, ум не ми го побира

явно не съм дозрял спиритуално , въпреки че ползвам спирт
 
X

Да помогнем на украинските деца!